Quantcast
Till salu inom: ”

oanvänd ny cykel postkodlotteriet säljes

Oanvänt

Norrköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel Vagn

Södertälje
Klänningar

Stockholm
Löparskor

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu en helt ny och oanvänd unisex cykel på grund av att jag ej behöver den. Cykeln vann jag via Postkodlotteriet. Nypriset är 5000kr men jag säljer den nu för 3000kr. Ingår: Lampa Lås Pedaler (ej monterade) OBS! Bilden är tagen med mobilkamera Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag säljer min nya dam - och herrcykel jag vann ifrån Postkodlotteriet. Cykeln är fortfarande ouppackad och för er som är intresserade utav bilder finns det att hitta Google om man söker på "postkodlotteriet cykel." Färg: vit Modell: 28 unisexmodell Växlar: treväxlad navväxel Ram: stål Broms: fot- och handbroms Lyse: dynamo fram och bak Värde: 4 500 kronor. Säljes för 2 500 kronor, prutbar vid snabb affär. Kontaktas endast via telefon och sms. Cykeln finns att hämta i Skellefteå.
Helt ny unisexhoj. Vinst i Postkodlotteriet. Vitlackad med aluminiumskärmar och rostfria detaljer.. 7-växlad Shimano, Navgenerator för lysen. Pakethållare och pump. Mycket lättcyklad. Värde 7900 kronor men säljes nu för 4000 !
Helt ny cykel. Vinst i Postkodlotteriet. Vitlackad med aluminiumskärmar och rostfria detaljer. 7-växlad Shimano, Navgenerator för lysen, pakethållare och pump. Värde 7900 kronor men säljes för 3500kr
Hej! Jag har vunnit 2 helt nya unisexhojar på Postkodlotteriet. Vitlackad med aluminiumskärmar och rostfria detaljer. 7-växlad Shimano, Navgenerator för lysen. Pakethållare och pump. Mycket lättcyklad Helt oanvända! Ny pris 7900kr