Quantcast
Till salu inom: ”

cykelvagn säljes

Cykelvagn

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Cykelvagn med plats för en eller två barn och trepunktsbälte till båda. Nätskydd och upprullbart regnskydd. Baktill finns plats för förvaring. Perfekt för utflykten eller till stranden. Rejäl stomme och med stora luftpumpade däck. Vagnen är ca 8 år gammal men i fint skick. Endast använd under 2 år när barnen var mindre. Sen har den stått ihop packad för jag tyckte den var så käck och hade tänkt använda den, men..... Jag har fler bilder som jag kan maila, om ni vill.
Cykelvagn som kopplas på cykel för transport av barn eller matvaror. Vagnen fungerar även som en jogger, därav framhjulet på bilden. Hjulet är avtagbart. Dock drar framhjulet en aning åt ett håll, vilket möjligtvis går att justera(detta påverkar bara joggerfunktionen). I övrigt fungerar vagnen felfritt som cykelvagn. Vagnen har reflexer och flagga samt vind-/regnskydd som sitter fast med kardborre. Det finns två säkerhetsbälten. Vagnen är väldigt välvårdad och sparsamt använd. Finns för avhämtning i Vargön.
Cykelvagn Vector För 1 eller 2 barn Lastvikt 40 kg Vagn vikt 17 kg Vagn+last Max 57 kg Vagnen är mycket lätt att montera eller konvertera till joggervagn Roterande säkerhetskoppling (vagnen står kvar om cykeln välter) 5- punktsbälte för 2 barn Inklusive kopplingsanordning för cykel StVZO godkänd för eftermontering av godkända bakljus Mått: Från tak till sits ca 60 cm(ryggmått) Från ryggstöd till framkant ca 60 cm bredd sits 70 cm 20 tums hjul frakt hela sverige 295kr
Köpte denna cykelvagn i maj 2012 för att kunna storhandla med hjälp av cykeln då vi inte hade någon bil. Kort därefter köpte vi bil, så den här cykelvagnen har bara stått monterad i förrådet sedan dess. Den är endast använd 1 gång. Den är rymlig och robust med mönstrade gummihjul och reflexer på däck samt baksida. Plastbacken som utgör förvaringsutrymmet kan enkelt lyftas av från kärran. Kraftiga Hjul med metallfälgar och bilventil. Levereras med fäste för sadelstolpen. Mått förvaringsutrymme: L720xB430xH315 mm. Max belastning: 100 kg. Vikt: 15 kg. L1500xB750xH880 mm. Nypris: 799 kr Nu: 500 kr
Cykelvagn säljes med plats för två barn. Har varit väldigt användbar till mina tvillingkillar som nu är 4 år, dom har älskat att åka i den! Bra förvarig finns i "ryggen" där man kan ha sin packning. Är köpt 2006. Finns i Frösunda. Jag säljer även en tvillvagn Urban Jungle, och vinter overaller, Lindeberg (stl 110), och två svarta Reima (stl. 100) i andra annonser.