Till salu inom

"cykelvagn säljes"

Idag

Thule chariot cougar 1

2 900 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Igår

Rawbike U2

12 000 kr
Blocket.se
Uppsala
2 dagar

Cykelvagn Thule Chariot Cro...

7 000 kr
Blocket.se
Falun
Igår

Nordic Cab 5 i 1

3 000 kr
Blocket.se
2 dagar

Hamax Outback duo cykelvagn

7 499 kr
Blocket.se
2 dagar

Cykelvagn Hamax Outback til...

7 499 kr
Blocket.se
Huddinge
3 dagar

Joggingvagn/cykelvagn

1 500 kr
Blocket.se
Finspång
3 dagar

Cykelvagn Hamax Traveller S...

2 000 kr
Blocket.se
Butik Kungsholmen
4 dagar

Cykelvagn Thule Coaster XT...

2 899 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
5 dagar

Cykel kärra

2 500 kr
Blocket.se
Butik Stockholm
12 år

Hyra cykel (Mtb, citybike N...

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

CYKELVAGN för en eller två barn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Cykelvagn med plats för en eller två barn och trepunktsbälte till båda. Nätskydd och upprullbart regnskydd. Baktill finns plats för förvaring. Perfekt för utflykten eller till stranden. Rejäl stomme och med stora luftpumpade däck. Vagnen är ca 8 år gammal men i fint skick. Endast använd under 2 år när barnen var mindre. Sen har den stått ihop packad för jag tyckte den var så käck och hade tänkt använda den, men..... Jag har fler bilder som jag kan maila, om ni vill.
500 kr
Blocket.se
Cykeldelar och tillbehör  ·  Vänersborg

Cykelvagn i mkt bra skick, använd en säsong

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Cykelvagn som kopplas på cykel för transport av barn eller matvaror. Vagnen fungerar även som en jogger, därav framhjulet på bilden. Hjulet är avtagbart. Dock drar framhjulet en aning åt ett håll, vilket möjligtvis går att justera(detta påverkar bara joggerfunktionen). I övrigt fungerar vagnen felfritt som cykelvagn. Vagnen har reflexer och flagga samt vind-/regnskydd som sitter fast med kardborre. Det finns två säkerhetsbälten. Vagnen är väldigt välvårdad och sparsamt använd. Finns för avhämtning i Vargön.
650 kr
Blocket.se

Cykelvagn Ny

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Cykelvagn Vector För 1 eller 2 barn Lastvikt 40 kg Vagn vikt 17 kg Vagn+last Max 57 kg Vagnen är mycket lätt att montera eller konvertera till joggervagn Roterande säkerhetskoppling (vagnen står kvar om cykeln välter) 5- punktsbälte för 2 barn Inklusive kopplingsanordning för cykel StVZO godkänd för eftermontering av godkända bakljus Mått: Från tak till sits ca 60 cm(ryggmått) Från ryggstöd till framkant ca 60 cm bredd sits 70 cm 20 tums hjul frakt hela sverige 295kr
1 450 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västmanlands län

Helt ny cykelvagn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Köpte denna cykelvagn i maj 2012 för att kunna storhandla med hjälp av cykeln då vi inte hade någon bil. Kort därefter köpte vi bil, så den här cykelvagnen har bara stått monterad i förrådet sedan dess. Den är endast använd 1 gång. Den är rymlig och robust med mönstrade gummihjul och reflexer på däck samt baksida. Plastbacken som utgör förvaringsutrymmet kan enkelt lyftas av från kärran. Kraftiga Hjul med metallfälgar och bilventil. Levereras med fäste för sadelstolpen. Mått förvaringsutrymme: L720xB430xH315 mm. Max belastning: 100 kg. Vikt: 15 kg. L1500xB750xH880 mm. Nypris: 799 kr Nu: 500 kr
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Cykelvagn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Cykelvagn säljes med plats för två barn. Har varit väldigt användbar till mina tvillingkillar som nu är 4 år, dom har älskat att åka i den! Bra förvarig finns i "ryggen" där man kan ha sin packning. Är köpt 2006. Finns i Frösunda. Jag säljer även en tvillvagn Urban Jungle, och vinter overaller, Lindeberg (stl 110), och två svarta Reima (stl. 100) i andra annonser.
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj