Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Rejäl styrpulplet för bad & sportfiske Albemarle Boats i USA producerar en av världens mest funktionella sportfiskebåtar. Båten levererades september 2011 och har gått 20 timmar. Båten är utrustad med en mittmonterad Volvo D4 motor på 260 HK och med kardanaxel till ett VP duopropp drev. Båten är välutrustad med bl.a. dubbla batterier, helt ny plotter Garmin 4010, biminitopp, ljudanläggning, badbrygga m. stege, trimplan etc. Båtplats kan ev. diskuteras 2012. Nypris 1 095 000 SEK
Har en trimmaran kölad sportfiskebåt, med stor styrhytt. Har bränsle tank i rostfritt om ca 140 l,rostfria hajfenor, rostfria knapar, finns en rostfri spöhållare på taket,sitter kvar en bronsgivare Furuno. Hydralsyyrning,länspump Manuel och auto. Är lite kvar att göra innan sjösättning är på börjat arbete för att slipa och måla om invändigt, topcoat finns följer med. Säljes på grund av sjukdom. Ring gärna vid frågor.. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Garage, del i garage, verkstad eller liknande sökes för förvaring av sportfiskebåt på trailer. Gärna i västra delen av Göteborg (Majorna, Högsbo, V. Frölunda, etc), men allt är av intresse! Parkeringsutrymmet måste vara minst sex meter djupt för att trailern skall få plats. Det är en fördel om möjlighet till enklare skruvande finnes, men inte något krav. Både mejl och telefon funkar fint för svar! (ring helst efter 16.30 vardagar, då jag inte alltid kan svara på arbetstid)
Hej Jag har en Mariner 9,9hp som jag ej längre har behov av. Den är nyservad och genomkollad - går som en klocka, går riktigt bra. Jag menar på att den är oerhört driftsäker och stark, lättstartad!! Årsmodellen är -92. Säljes då jag håller på att köpa en renodlad sportfiskebåt som i detta fall kräver en mycket större motor! 25 liters trycktank medföljer. Priset är BUD - Ring endast om du är seriöst intresserad!
Crescent 465 från slutet av 80 talet i bruksskick, en utmärkt sportfiskebåt, finns hål efter demonterad utrustning. båten är vaxad och bottenmålad i år. Motorn är en mariner 40 hk med elstart och separat oljetank från slutet på 80 talet, motorn har gått mycket men fungerar fortfarande bra och är lättstartad dock så behöver underhuset packas om då växeloljan missfärgas av vatten. länspump,batteri,åror,förtöjningstampar ingår. Ekolod, svart/vitt från Eagle kan köpas till båten är sjösatt och kan provköras vid seriöst intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.