Quantcast
Till salu inom: ”

sprängskiss på husqvarna rider säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ridhjälm

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Märke: Husqvarna Typ: Rider 13 Hydrostat Års modell: 2003 Färg: Orange Hydrostat 12,5hk Briggs&Sratton motor Bio Clip Aggregat Klippbordet är helt nyrenoverat med nya lager och knivar Info: Mycket fin och välvårdad maskin. Så är du jakt efter den smidiga och pålitlig maskin för dig & din trädgård så är detta maskinen för dig. Räntefri avbetalning löses direkt i butik Denna vara 821:-/månad i 24månader Hos Söderströms Motor får du alltid snabb service i vår auktoriserade verkstad med utbildade mekaniker. Välkomna in och prata med oss.
Rider 111B5 är vår basmodell med manuell 5-växlad låda. En av marknadens mest avancerade åkgräsklippare i sin klass. Utvecklad för husägaren där trädgården växt ifrån den gamla gå-bakomklipparen eller de som vill ta ett steg upp till en mer manövrerbar och bekväm klippare med frontmonterat klippaggregat. Som alla riktiga medlemmar av Riderfamiljen har den Husqvarnas unika bakvagnsstyrning som ger Husqvarnariderns typiska och extrema manövrerbarhet. Det frontmonterade klippaggregatet tillsammans med den bakmonterade motorn ger överlägsen överblick samt lägre ljud och mindre avgaser i förarmiljön. Den är endast använd 3 ggr! Först till kvarn!
Säljer en jättefin och välvårdad åkgräsklippare från -06 med hydrostat (bara fram och bak) Går perfekt och har en 12,5 hp briggs & Stratton. Knivar och diverse slitdelar byttes i våras. Ny olja i aug. Fördelen med denna maskin är att den har ett serviceaggregat som man enkelt kan fälla upp för att tvätta och se över knivarna. Pärm medföljer med instruktionsbok och sprängskisser mm. Kvitton. Ring eller maila för mer info