Till salu inom

"snöblad husqvarna rider säljes"

Umeå
Idag

Gräs trimmer Husqvarna

1 899 kr
Blocket.se
Butik Mora
Idag

Vikplog 180 till fyrhjuling...

13 995 kr
Blocket.se
Butik Motala
Idag

Yamarin 56 BR ny 2021 Yamah...

379 900 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Husqvarna Automower 220AC R...

4 950 kr
Blocket.se
Idag

GJUTJÄRNS-PANNA, KASTRULL o...

200 kr
Blocket.se
Olofström
Idag

Husqvarna TS 138

12 500 kr
Blocket.se
Lindesberg
Idag

Spis Diskmaskin Fläkt Mikro

500 kr
Blocket.se
Finspång
Igår

Husqvarna Rider Proflex 21,...

23 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Snöröjning vägar och tak

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi utför snöröjning manuellt och maskinellt. I våran maskinpark finns: Volvo L30 med vikplog 2.70 och sandspridare för vägar och cykelbanor, Belos Trans Pro 54 Med vikplog 1.55 med sandspridare för trottoarer och där det är svårt att komma in. Husqvarna rider med snöblad för villatomter. Vi har även snöslunga och peronal till handskottning. Vi erbjuder även takskottning och använder oss av spadar av trä för att inte skada ert tak. Vi är 4 personer som står till tjänst under hela vintern. Dygnet runt. 30 års erfarenhet, komplett modern maskinpark till bra priser! Ta kontakt redan idag för en offert! www.komplettfast.se
0 kr
Blocket.se

Husqvarna Rider R18 Awd inkl Snöblad

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Rider 18 AWD är en högspecificerad konsumentmodell med överlägsen manövrerbarhet, tack vare den unika bakvagnsstyrningen. Den hydrostatiska transmissionen med AWD (All-Wheel-Drive) ökar på ett markant sätt säkerheten och framkomligheten på kuperade och hala underlag. Förberedd att hantera 94, 103 eller 112 cm CombiClip® klippaggregat. CombiClip® är en ny typ av klippaggregat med löstagbar BioClip® plugg som möjliggör klippning med både BioClip® och bakutkast i samma aggregat. Den högpresterande trycksmorda Husqvarna/Brigg & Stratton OHV-motorn gör Ridern till ett utmärkt val för tuffa jobb året runt. Kombinera med snöblad, snöslunga eller sopaggregat.
49 900 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Skövde

Husqvarna Rider 13

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Märke: Husqvarna Typ: Rider 13 Hydrostat Års modell: 2000 Färg: Orange Hydrostat 12,5hk Briggs&Sratton motor Bio Clip Aggregat Info: Mycket fin och välvårdad maskin, snöblad, snökedjor och klippaggregat medföljer i köpet och gör denna till en perfekt året runt maskin. Så är du på jakt efter den smidiga och pålitliga maskinen för din trädgård så är detta maskinen för dig. Räntefri avbetalning löses direkt i butik Denna vara 779:-/månad i 24månader Hos Söderströms Motor får du alltid snabb service i vår auktoriserade verkstad med utbildade mekaniker. Välkomna in och prata med oss.
18 000 kr
Blocket.se
Skogsmaskiner  ·  Kungälv

Husqvarna Rider 13 RS, trädgårdstraktor

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Snöblad, snökedjor, hydrostat utrustad med lyse och gräsklipparaggregat finns att sätta på Enkelt att byta verktyg. Drag kula för enklare transporter. Extra tyngd monterad, som kan tas av . Rider från HUSQVARNA, komplett för både vinter samt sommaraktivitet. Snöblad och snökedjor, samt gräsklippningsaggregat, som enkelt kan bytas. utrustad med Hydrostat Säljs för företag.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-03-17 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
42 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj