Quantcast
Till salu inom: ”

snöblad husqvarna rider säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ridhjälm

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi utför snöröjning manuellt och maskinellt. I våran maskinpark finns: Volvo L30 med vikplog 2.70 och sandspridare för vägar och cykelbanor, Belos Trans Pro 54 Med vikplog 1.55 med sandspridare för trottoarer och där det är svårt att komma in. Husqvarna rider med snöblad för villatomter. Vi har även snöslunga och peronal till handskottning. Vi erbjuder även takskottning och använder oss av spadar av trä för att inte skada ert tak. Vi är 4 personer som står till tjänst under hela vintern. Dygnet runt. 30 års erfarenhet, komplett modern maskinpark till bra priser! Ta kontakt redan idag för en offert! www.komplettfast.se
Rider 18 AWD är en högspecificerad konsumentmodell med överlägsen manövrerbarhet, tack vare den unika bakvagnsstyrningen. Den hydrostatiska transmissionen med AWD (All-Wheel-Drive) ökar på ett markant sätt säkerheten och framkomligheten på kuperade och hala underlag. Förberedd att hantera 94, 103 eller 112 cm CombiClip® klippaggregat. CombiClip® är en ny typ av klippaggregat med löstagbar BioClip® plugg som möjliggör klippning med både BioClip® och bakutkast i samma aggregat. Den högpresterande trycksmorda Husqvarna/Brigg & Stratton OHV-motorn gör Ridern till ett utmärkt val för tuffa jobb året runt. Kombinera med snöblad, snöslunga eller sopaggregat.
Märke: Husqvarna Typ: Rider 13 Hydrostat Års modell: 2000 Färg: Orange Hydrostat 12,5hk Briggs&Sratton motor Bio Clip Aggregat Info: Mycket fin och välvårdad maskin, snöblad, snökedjor och klippaggregat medföljer i köpet och gör denna till en perfekt året runt maskin. Så är du på jakt efter den smidiga och pålitliga maskinen för din trädgård så är detta maskinen för dig. Räntefri avbetalning löses direkt i butik Denna vara 779:-/månad i 24månader Hos Söderströms Motor får du alltid snabb service i vår auktoriserade verkstad med utbildade mekaniker. Välkomna in och prata med oss.
Snöblad, snökedjor, hydrostat utrustad med lyse och gräsklipparaggregat finns att sätta på Enkelt att byta verktyg. Drag kula för enklare transporter. Extra tyngd monterad, som kan tas av . Rider från HUSQVARNA, komplett för både vinter samt sommaraktivitet. Snöblad och snökedjor, samt gräsklippningsaggregat, som enkelt kan bytas. utrustad med Hydrostat Säljs för företag.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-03-17 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!