Quantcast
Till salu inom: ”

stämplar ljusstakar scandia malm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Silver smycken

Söderköping
MALM byråer

Stockholm
Ny Ljusstake

Örnsköldsvik
ljusstakar

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi söker nu jobbcoacher som vill jobba deltid hos oss i Malmö. Arbetsuppgifterna innebär att coacha personer i deras jobbsökande, både på individ- och gruppnivå. Start på uppdraget är omgående. Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av rekrytering. Du skall ha bra insikt i utformingen av ansökningshandlingar, intervjuer och god kännedom om arbetsmarknaden. Tjänsten kräver att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har välutvecklande färdigheter för att skapa goda relationer med olika typer av människor. Arbetstiderna och antalet arbetade timmar kommer att variera från vecka till vecka. På grund av detta tror vi att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier. Motivera i din ansökan varför du tror att du är den vi söker!
Nu söker vi dig som är student och vill jobba extra åt en välkänd kund i centrala Malmö. Arbetet innebär att administrera leverans- och reskontran, där du ges möjlighet att få arbeta med problemlösning och undersökning av avvikelser. Här ges tillfälle för dig som vill få god arbetslivserfarenhet inom ett multinationellt bolag, nya bekantskaper och ett lärorikt jobb! Arbetet är på deltid efter behov, måndagar till fredagar kontorstid. Du är en extraresurs vid planerad och oplanerad frånvaro, med tyngdpunkt på månadsskiftenVi tror att du läser till ingenjör eller systemvetare och har minst ett år kvar på dina studier. Du har en god kunskap om datorer och mjukvara. Företaget arbetar i SAP, så har du kunskaper i detta är det ett plus, men inget krav. Du måste också ha en grundläggande ekonomisk förståelse. Du är en teamplayer som gärna jobbar i grupper med andra och är mycket flexibel.Uppge i din ansökan varför just Du passar för tjänsten och hur din studiesituation ser ut!
Nu söker vi dig som är student och vill arbeta extra hos en av våra kunder i Malmö. Kunden är ett it-företag som arbetar med olika it lösningar för kunder runt om i världen. Vi söker nu Dig som vill arbeta i deras servicedesk med att ta emot och registrera ärenden. Ingen djupare teknisk kunskap krävs, men du måste ha ett visst intresse för it och teknik. Arbetstiderna är måndag till fredag och uppdelat på tre pass under dagen, kan man jobba fler än ett pass samma dygn är det en fördel! Tiderna är 7-9, 8-10 eller 13-15. Vi söker dig som är serviceminded och vill jobba med ärende registrering. Du är kundorienterad i ditt sätt och har en fallenhet för it och teknik. Vi söker enbart dig som är student, du måste alltså vara inskriven på universitet eller högskola, komvux eller KY. Du måste kunna jobba minst 15h veckan. Vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.
Vi söker nu jobbcoacher som vill jobba deltid hos oss i Malmö. Arbetsuppgifterna innebär att coacha personer i deras jobbsökande, både på individ- och gruppnivå. StudentConsulting arbetar som kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen. Start på uppdraget är omgående. Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av rekrytering. Du skall ha bra insikt i utformningen av ansökningshandlingar, intervjuer och god kännedom om arbetsmarknaden. Tjänsten kräver att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har välutvecklande färdigheter för att skapa goda relationer med olika typer av människor. Arbetstiderna och antalet arbetade timmar kommer att variera från vecka till vecka. På grund av detta tror vi att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier. Motivera i din ansökan varför du tror att du är den vi söker!