Allt till salu inom "ljusstakar malm malmstakar"

Sortering:
skultuna mässing
Västerås
Idag

skultuna mässing Visa liknande

200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Data och IT  ·  Skåne län

Studenter sökes för kundsupport - Malmö

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 år
Nu söker vi dig som är student och vill arbeta extra hos en av våra kunder i Malmö. Kunden är ett it-företag som arbetar med olika it lösningar för kunder runt om i världen. Vi söker nu Dig som vill arbeta i deras servicedesk med att ta emot och registrera ärenden. Ingen djupare teknisk kunskap krävs, men du måste ha ett visst intresse för it och teknik. Arbetstiderna är måndag till fredag och uppdelat på tre pass under dagen, kan man jobba fler än ett pass samma dygn är det en fördel! Tiderna är 7-9, 8-10 eller 13-15. Under sommaren finns det möjlighet att jobba längre pass, 07.00-16.00, under vissa veckor. Vi söker dig som är serviceminded och vill jobba med ärende registrering. Du är kundorienterad i ditt sätt och har en fallenhet för it och teknik. Vi söker enbart dig som är student, du måste alltså vara inskriven på universitet eller högskola, komvux eller KY. Du måste kunna jobba minst 15h veckan. Vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.
0 kr
Jobbaextra.se
Studentjobb  ·  Skåne län

Jobbcoach sökes till StudentConsulting i Malmö! - Malmö

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 år
Vi söker nu jobbcoacher som vill jobba deltid hos oss i Malmö. Arbetsuppgifterna innebär att coacha personer i deras jobbsökande, både på individ- och gruppnivå. StudentConsulting arbetar som kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen. Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av rekrytering. Du skall ha bra insikt i utformningen av ansökningshandlingar, intervjuer och god kännedom om arbetsmarknaden. Tjänsten kräver att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har välutvecklande färdigheter för att skapa goda relationer med olika typer av människor. Arbetstiderna och antalet arbetade timmar kommer att variera från vecka till vecka. På grund av detta tror vi att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier. Motivera i din ansökan varför du tror att du är den vi söker!
0 kr
Jobbaextra.se
Studentjobb  ·  Skåne län

Karriärslystna säljare sökes i Malmö! - Malmö

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 år
Har du drivet men inte erfarenheten? Vill du göra karriär? Vet du att du kan lyckas om du ges chansen? Då kan du vara rätt person för oss!Till vår direktförsäljningsavdelning i Malmö söker vi nu nya drivna personer som vill starta sin karriär. Du kommer via hembesök att erbjuda slutkunder våra förmånliga tjänster i form av el- och telekomabonnemang. Arbetet är tidsmässigt på deltid ca 20h/v förlagt på kvällar och helger vilket gör att tjänsten för rätt person kan kombineras med studier. Lönemodellen består av en timlön enligt kollektivavtal och provision på försäljningen helt utan lönetak - vilket ger den duktige chansen att tjäna bra pengar. Vi söker dig som har drivet och orken att jobba med försäljning under en lång period. Vi tror att detta kan vara ditt första jobb inom vår bransch men att du har annan arbetslivserfarenhet sedan tidigare. Du är en obotlig tävlingsmänniska och att förlora är inget alternativ. Du vill göra karriär och ser långsiktigt på arbetet, du som vill ha en kortare erfarenhet är inte rätt för oss. Vill du skapa grunden för ett lyckat yrkesliv inom försäljning och är beredd att jobba för att nå framgång? Skicka då dina ansökningshandlingar till oss omgående.
0 kr
Jobbaextra.se
Prydnadssaker  ·  Vikmanshyttan

Två fina ljusstakar av malm/malmstakar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Två fina ljusstakar av malm/malmstakar
20 kr
Tradera.se
Antikviteter  ·  Linköping

Malmstake/MALM/ljusstake/nattstake/ljusstakar/belysning/hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Malmstake/MALM/ljusstake/nattstake/ljusstakar/belysning/hem
50 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj