Quantcast
Till salu inom: ”

staffli att bygga själv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

JBL - Altec

Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej!! Nu säljer jag min staffli som är helt oanvänd pga flytt och platsbrist. Jag har fått detta staffli som ett present för 2 år sen. Har öppnat och byggt upp den men har aldrig haft tillfälle att använd den tyvärr så den har bara stått i mitt rum. Så skicket är så gott som ny!! Har tyvärr inte ngt kvitto men vet att den är köpt hos kreatima i stockholm. 800 :- Hör gärna av er om ni har frågor!! Ha en fortsatt trevlig sommar! Mvh // V
Hej! Har ett stort staffli som jag gärna vill sälja. Det har hjul och är väldigt bra för större dukar, men har byggt ett litet tillägg till den så den håller alla storlekar stora som små då det inte går att höja sänka den så mycket pga en böjning på träet i ryggraden. Funkar perfekt annars och hjulen är nya. Kom och fynda! Nypris för denna storlek är ca 4000SEK. Hör av er via mail eller SMS så hör jag av mig snarast! Hämtas i Aspudden.
Staffli i mahogeny - byggt som kopia av Picassos staffli i boken "Goodby Picasso" av David Douglas Duncan. Staffliet är i två delar; basen är 182 cm hög. Övre delen: 112 cm. Totalt kan det bli 294 cm högt. Bredd: 86,5 cm Djup: 79 cm (står på hjul). Ett vackert och utmärkt staffli att bruka för utställning där stora målningar kan exponeras.
Mer info och bilder: http://neptunkryssare.blogg.se År 1938 beställde konstnären Einar Palme en mindre segelbåt av ingenjören och båtkonstruktören Lage Eklund. Riktlinjerna Konstruktören fick var att båten skulle vara lättseglad och möjlig att manövreras av en person. Den skulle vara grundgående så att man kunde segla in och förtöja i grunda skärgårdsvikar. Den skulle även ha tillräckliga utrymmen i ändskeppen för förvaring av dukar, stafflier och färdiga målningar. Resultatet blev Neptunkryssaren, en båt som tillverkas än idag, med vackra linjer och goda seglingsegenskaper. År 1946 byggdes Pila, neptunkryssare nr 115. Skrov i fur, överbyggnad, skarn och mittfisk i mahogny. Däcket är vitmålat. Äldre segelställ bestående av kryssfock, genua och stor medföljer. Även stålvagga och täckställning i trä för vinterförvaring. Skicket är blandat. Vissa delar är helt renoverade, andra partier behöver ses över. Kölbultar och delar av döträet är bytt för ett par år sedan. Det återstår att byta en bit av döträet som för närvarande gör att det sipprar in lite vatten som pumpas ut med en automatisk länspump. Båten säljes i befintligt skick, sjösatt och seglingsklar för 15 000 kr. Lägg till 3 500 kr så får du även en passande motor Mercury 4hk med lång rigg. Eventuellt kan båtplats hyras i andra hand under sommaren. Visning och eventuell provsegling 6 maj på Bullandö Marina (Värmdö) kl 13-18. Kontakta mig vid intresse. Teknisk data: L.ö.a. 9,00: m L.v.l. 5,85: m Bredd: 1,92: m Djupgående: 1,20 m Fribordshöjd: 0,55 m Deplacement: 1 150 kg Kojplatser: 2-3 st. Storsegel: 12 kvm Genua: 11,5kvm Fock: 7 kvm Neptunkryssarförbundet arrangerar tillsammans med klubbar i landet mästerskapsseglingar liksom andra regattor. Neptunkryssarens ringa deplacement innebär att den kan transporteras på land med trailer dragen bakom en vanlig personbil.
Jag har en lantegendom uppe i andalusiska bergen som jag vill sälja 2 andelar av. Egendomen som är en olivlund på 2ha består av ev en villa i 2 etage på sammanlagt 120 kvm. + stor veranda med murad grill 50kvm, + terras 30kvm + pool. + ekologisk trädgård med möjlighet till egenhändigt odlade grönsaker och frukt. Jag erbjuder även tillgång till en bil inkl. körning till och ifrån flygplatsen. Jag sköter om tillsyn, skötsel, städning. Villan hyrs ut på somrarna och ger intäkter som ska täcka renoveringar, reparationer och tillbyggnader. Vill du investera tillsammans med mig i en ekologisk turistanläggning är du välkommen. Nöjer du dig med att spendera några vinterveckor är du också välkommen. Vill du ägna dig åt att måla finns staffli på plats. Vill du sitta framför brasan och skriva är det bara elda upp i öppna spisen. Allt detta i närhet till många sevärdheter och intressanta resmål : Sevilla, Granada, Madrid, Cadiz, Malaga, Gibraltar, Ronda, så väl medelhavskusten som den atlantiska kusten och alla dessa vita byar runtom. På plats har du : nationalparken Serrania de Ronda med fantastiska vandringstrakter, ekskogar med ett av Spaniens rikaste fågelliv, cykelruter, guidade hästutflykter eller hästuthyrning. Föredrar du ha en egen häst har egendomen plats för den/dem också. Jag vill ha minst 300 000 kr för överenskommen ägarandel och årlig avgift på 30 000 till löpande utgifter. Ju större andel desto högre insatspriset = längre vistelseperioder resp. markytan du kan bygga eget hus på. Dina vistelser här bör ske periodvis mellan november och maj. Det finns även möjlighet att bygga ut villan till en självständig 2rums lägenhet om du vill ha en bostadsrätt. Föredrar du köpa hälften går det bra. Det finns stor potential så väl som turistobjekt som generationsboende. Hör av dig på mail, presentera dig och dina önskemål så kan vi prata vidare om det. Du kan se villan här: http://www.ownersdirect.co.uk/spain/S20710.htm