Quantcast
Till salu inom: ”

starkaste luftgevär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Luftgevär

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer ett helt nytt luftgevär Hatsan 95sas med nytt kikarsikte på kikarsiktet är av märkt gamo Geväret är det starkaste man kan få ha utan licens 10j 200meter per sekund utgångs hastighet, Har tävlings fjäder liggande för dom som vill seriöst tävla med det och skaffa licens Det följer med 2500skott vilket kommer hålla under lång tid. allt i paketet är värd över 3000:- men sätter mitt på 2400 kan tänkas sänka om det är snabb affär. Hämtats helst med tanke på dess storlek. Bilden visar fabriks standard mitt har kikarsikte på.
Luftpistolen heter Benjamin hb22. 5.5mm. Extremt stark! Man pumpar upp trycket. 8 pump blir ca 150m/s, max 10 pump. Alltså minst lika starkt som ett luftgevär. En av de starkaste pistolerna någonsin.Väger ca 1kg. Mycket träffsäker och otroligt stark. Nyskick, inte mycke använd. Pris för pistolen 1500kr med massa skott. Har även ett gevär avsett för prydnad. Exakt som ett riktigt gevär, men är en replik. Väger 3 kg, gjort i metall o trä. Går knappt skilja från orginal. Köpt på high chaparall ca 1991. Det samma gäller för den lilla derringern. Även den är precis som orginalet. Allt i annonsen är licensfritt Ring eller maila.
Luftpistol Wiehrauch HW45 kal 4,5 säljes. Det är den starkaste fjäderluftpistolen på marknaden. Passar utmärkt till målskytte och plinking. Pris 1500 Luftpistol Tanfolglios högpresterande matchpistol, modell Limited Custom Eric Grauffel, i airsoftutförande. En semiautomatisk pistol med Single Action mekanism och kolsyredrivning. Den skarpa versionen är populär i en rad olika skyttegrenar, inte minst i dynamiskt skytte*. Pistolen är helt tillverkad i metall, sitter som gjutet i handen och har en mörk titanfärgad finish. Pistolen har ett justerbart öppet riktmedel och är förberedd för montage av rail för rödpunktsikte. Pris 1000 Luftgevär Med detta paket innehållande ett luftgevär och ett kraftigt kikarsikte av toppkvalitet så är du rustad för skytte med högsta precision. I detta paket ingår ett Norica Atlantic 4,5 mm luftgevär i fullstorlek med kompositstock som passar både höger och vänsterskyttar med brytpipa, automatsäkring, justerbart fiberoptiksikte, 11 mm kilbas för montering av kikarsikte samt ett kikarsikte 4x32. Pris 1500
Tja! Hatsan Torpedo 155 4,5mm luftgevär med massor tillbehör! Ingen bössa som är till för barn då den väger över 5 kilo med sikte, och den är väldigt kraftig 380m/s med Hatsans starkaste fjäder !!! Tekniska specifikationer Vikt: 4600g Totallängd: 1210mm Ammunitionskaliber: 4,5mm Drivning: Fjäder Utgångshastighet: 200m/s Mekanism: Underspännarm Anslagsenergi: 10J Kilspår: 9-11mm samt Weaver Riktmedel: TRUGLO, Justerbart Piplängd: 430mm Piptyp: Räfflad Manual: Ja Kolv: Turkisk valnöt Tillbehör: -Walther kikarsikte 4-12X50CI med kraftigt 30mm 1-dels fäste -Hatsan Vortex Gas Type 2, gasfjäder 10J, ställbart tryck (200-308m/s) -Hatsan original 10J fjäder (200m/s) -Hatsan original 35J+ fjäder (380m/s) -Hatsan orginal benstöd - 10 burkar blandad ammo men cal.177 (4.5mm) - Måltavlor - Nor-Lux vapen ställ/fäste för vägg med lås, ink 2 nycklar - Vapenfodral med skum, okänt märke Nypris för allt: ca.8000kr utan ammo! Pris: 2800kr för allt! Kan kanske skickas, men blir två paket om det inte finns någon bra lösning då original kartong saknas. Du betalar frakt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
hej ska nu sälja mitt luftgevär hatsan strike s inköptes för 2 månader optiskt sikte 30 skott skjutna så det är som nytt 199ms och 10j så starkaste innan licensplikt maila ring sms hör av dig om du undrar nå Med vänlig hälsning fredrik