Quantcast
Till salu inom: ”

luftgevär säljes

Luftgevär

Halmstad

Tidigare annonser till salu

Välgjort vapen, med bearbetad kolv. infästning för bärrem finns! Med spännarm och kikarsikte. Elegant kolv av lackerat trä. Räfflad pipa. längd 44 cm. Utgångshastighet: 185 m/s. Kaliber: 4,5 mm. Vikt: 3,6 kg. Längd: 1,04 m. Ingår även 250 skott. Fick ett luftgevär i present för 5 månader sedan vilket inte intresserar mig det minsta. Har testskjutit det 2 gånger så det fungerar bra! Säljer det nu för 500 kr eller högstbjudande!
Inköpt på Jula sommaren 2011, sparsamt använt. Fungerar felfritt. Lite repig på kolven. Vi köp medföljer en ask luftgevärskulor (spetsiga). Luftgeväret hämtas i Borlänge, och jag säljer endast till person som fyllt 18år. Här nedan är texten från Julas hemsida: ------------------------------------------------------ Luftgevär med kikarsikte 4,5 mm Hög finish! Laddas med underspännare. Kolv i hardwood med ventilerad bakkappa. Kikarsikte 4x20 mm. Automatisk säkerhetsspärr. Utgångshastighet: 199 m/s. Kaliber: 4,5 mm. Vikt: 3,5 kg. Längd: 1,03 m. Art.nr: 780023 Inkl moms 895kr
Tjena tjena tänkte sälja mitt luftgevär för det står bara och samlar massa damm. Hur gammalt det är vet jag inte riktigt men det är knappt använt. Tyvärr har mina små syskon lekt med det på fel sätt så den röda markeringen till siktet saknas men det är inga som helst bekymmer att sikta. En ask med skott samt ett paket med måltavlor medföljer. Skulle det vara något mer du undrar över tveka inte att höra av dig. MVH Robert
Säljer nu mitt luftgevär på grund av intresset inte längre finns. Det är ett Feinwerkbau, modell P70 Junior. Har haft geväret i min ägo i antal år och aldrig haft problem med det. Tillbehör: Jacka märke Monard med storlek 176 som jag inte använt mycket och är nästan i nyskick. Handske storlek S. Väska till geväret, mjuk väska med vadering på insidan. Finns också fickor på väskan. Tillbehörs låda att ha skottaskar och annat i.
Säljer mitt luftgevär då det bara ligger och jag aldrig använder det. Funkar hur bra som helst! utgångshastighet: 200 m/s kaliber: 4,5mm Du får också med ett kikarsikte 4x20, och ca 500 skott. Jag vet inte vad det är för märke eller fabrikat på geväret, skickas inte, prutat och klart nu så det är bara att hämta. Mejla eller ring gärna om ni har frågor.