Quantcast
Till salu inom: ”

startpistol 6mm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare! Har ett par fälgar + däck som jag behöver bli av med. Vill egentligen inte göra mig av med dem. Men behöver plats + pengar. Köpte nya fälgar till min bil. Volvo original 15" fälgar på 4 bra märkes däck 195/60 -15. 2st är det 4 mm kvar & dem andra 2st är det 6mm kvar. Då har jag mätt på det mest slitna stället. Väldigt bra däck! Ger väldigt bra komfort! Förra våren färgade jag dem vita, blev hur bra som helst. Folk trodde att jag hade lämnat in dem på lackfirma. Lördag 2/4 -11 lackade jag dem en gång till. Så dem är som nya :) Dem är lite kantstötta från förra ägaren men syns inte. Satt på min Volvo V70 -98 5/108 bult mönster. Så dem passar dem flesta bilar med det bult mönstret då. Vill du få uppmärksamhet så är dessa fälgar för dig! Pris: 2700 kan fås billigare. Mvh Doni
Knallpåken, i stället för startpistol, den perfekta lösningen vid all hundträning, spår med skott, grythundar, jakthundar, brukshundar mm. All träning som man vill bedriva med skott. Knallpåken laddas med 6mm startpistols ammunition, som avger en kraftig knall. Mekanismen är den hyllade WM mekanismen med 5 års fri support Då knallpåken inte är ett vapen så är den licensfri, samma som ammunition (18 år). Träna hunden när det passar dig, och inte en bestämd dag o tid! Omskriven i Brukshunden, Hundsport och jakt journalen. Knallpåken har fått ett mycket possitivt mottagande av alla hundägare som redan köpt den Knallpåken kan även användas som larm, med olika utlösningsmetoder. Patent och mönsterskyddad, säljs enbart av Wbyfiske.
Startpistoler för träning av splitters de och stöttande hundar
Startpistol för exv, hundträning. 6mm. Kommer i liten plastväska med rengöringsborste. Licenspliktigt vapen.
KÖPES GAMMAL HOBBEX REVOLVER COLT PEACEMAKER CAL 6MM (Knallskott)från - 67 till -79 eller annan startpistol från årtal -67 till 79/ALLT AV INTRESSE.SKICKA MAIL MED FOTO SÅ RINGER JAG.kompletera min samling !Hyfsad betalning för rätt saker.