Quantcast
Till salu inom

"startpistol säljes"

Tidigare annonser till salu

2.5 Traxxas Revo roller, bränsle m.m

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Tänkte sälja av mig lite prylar! Har över 3 liter 25-procenting Model Technics soppa, inköpt i vintras så den har inte dunstat, tänkte sälja iväg dunken tillsammans med påfyllningsflaska, tratt och även 50 ML Daytona After Run Oil för 250 spänn. Sen har jag en Revo 2.5 roller, bra skick (se bild). Till den finns det tre Traxxas 2055 servon och ett 2060. Medföljer 2215 mottagare och ett 5-cells hump pack också. Har även två uppsättningar Opti-Drive + Sensor. Sen finns en startmotor till 2.5/2.5R, inte säker om den passar 3.3:an också men det gör den förmodligen, har själva startpistolen till den också, följer med en Traxxas laddare. Finns även en glödare med laddare. Finns lite mer saker som jag slänger med, tänkte mig en femhundring för allting. Perfekt för dig som behöver reservdelar till din Revo!
250 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Angered

Golf 3

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Hej har en golf 3 som är besiktad och skattad. vill bli av med bilen elr byte mot en startpistol ring för mer info bilen är lättlastbil reggad
5 000 kr
Annonsera.se
Samlingar  ·  Helsingborg

Start och replica pistoler köpes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ja som annonsen säger så letar jag efter startpistoler till bra priser. Har ni något intressant så är det bara att maila mig allt av intresse. Letar efter en Blow mini mod:2003 så maila direkt om ni har en sådan liggandes och vill bli av med den.
2 500 kr
Annonsera.se