Quantcast
Till salu inom: ”

willys jeepar till salu säljes

F
F

Tidigare annonser till salu

Limited modell 4,0lit motor 24900mil svart skinn,allt el,m+cupevärm,multiratt,m.m.. nya däck,nyligen besiktad, stor service gjord på 23000mil,ej drag. eventuellt byte jeep wrangler/willys! RING HELST KOLLAR INTE MAILEN SÅ OFTA! Extrauppgifter Märke: Jeep Drivhjul: Fyrhjulsdriven Modell: Cherokee Hästkrafter: 183 Hk I trafik: 2001-09-05 Motorstorlek: 3960 cc Biltyp: SUV CO2-utsläpp: - Färg: Silver
ska nu sälja mitt påbörjade projekt som jag inte har tid med längre. jag har lackat och höjt med 8tum. det sitter splitter nya däck och fälgar 33 tums på. och sitter en ny diesel pump på innan jag påbörjade renoveringen. och har inte gått så långt. finns lite smådetaljer kvar att göra. den är regad med 6,2 liters diesel 8 i. en rolig bil som drar mycket uppmärksamhet. skattebefriad nästa år. kan ev. bytas mot en willys jeep. kan lägga pengar emellan. för mer information ring: 0702848865.
Willys CJ-2A 1947 i bra skick med samma ägare sedan 1979. Bilen har stått avställd i garage en tid och startar inte (kanske batteriet, har inte felsökt) och har lite luft el punktering på ena hjulet. Fordonet är varken skatt eller besiktningspliktigt. Jeepen finns utanför Umeå och säljes nu i BEFINTLIGT skick. Välkomnar alla seriösa spekulanter, bytesaffärer är ej aktuellt. Vid intresse kan en även en militärtrailer för terrängfrakt erbjudas till försäljning. Prisidé: 40.000 el bud.
Jeep Wrangler Tj, Ombyggd till Rockcrawler Rubican som man säger om willys . Denna bil söker ny ägare . Den har allt man vill ha och extra på det. De du drömmer om finns här .. Vad av Pris-lappen. Bes-Skatt. Massa info finns och bilder, . . Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej jag har ett avstannat willys bygge som jag vill sälja. motor är en B20 med volvo automatlåda, den startar och går fint men de saknas en kylare till lådan så det går inte å köra den. Saker som är kvar att göra är Broms. Kylare till lådan. vänster fram skärm. stolar. stag från rattväxel till låda. gas vajer. MM Ring för mer info Fredrik 0730662868