Quantcast
Till salu inom: ”

stekpanna kolbullepanna 18cm gjutjärn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barskåp

Strömstad
 Gul skål

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gjutjärnsprodukter passar för induktionsspisar/hällar, vanliga spisar, gasol eller öppen eld. Denna stekpanna med sluttande kant är suverän vid tillagning av kolbullar. Nytillverkad i Sverige. Diameter: 18cm Bottendiameter: 13cm Vikt: 1,25 kg Större stekpannor och fler artiklar för matlagning, frilufts- och uteliv finns i vår E-butik! Se mer information och recept i vår E-butik. Om företaget I vår E-butik hittar du produkter för villaträdgården och vildmarken. Ett stort sortiment från kända varumärken blandat med de produkter som vi själva designar och tillverkar.
Gjutjärnsprodukter passar för induktionsspisar/hällar, vanliga spisar, gasol eller öppen eld. Denna stekpanna med sluttande kant är suverän vid tillagning av kolbullar. Tillverkad i Sverige av Skeppshults gjuteri. Diameter: 18cm Bottendiameter: 13cm Vikt: 1,25 kg Större stekpannor och fler artiklar för matlagning, frilufts- och uteliv finns i vår E-butik! Se mer information och recept i vår E-butik. Om företaget I vår E-butik hittar du produkter för villaträdgården och vildmarken. Ett stort sortiment från kända varumärken blandat med de produkter som vi själva designar och tillverkar.
Gjutjärnsprodukter passar för induktionsspisar/hällar, vanliga spisar, gasol eller öppen eld. Denna stekpanna med sluttande kant är suverän vid tillagning av kolbullar. Tillverkad i Sverige av Skeppshults gjuteri. Diameter: 18cm Bottendiameter: 13cm Vikt: 1,25 kg Stekpanneställ samt större stekpannor och fler artiklar för matlagning, frilufts- och uteliv finns i vår E-butik! Se mer information och recept i vår E-butik. Om företaget I vår E-butik hittar du produkter för villaträdgården och vildmarken. Ett stort sortiment från kända varumärken blandat med de produkter som vi själva designar och tillverkar.
Gjutjärnsprodukter passar för induktionsspisar/hällar, vanliga spisar, gasol eller öppen eld. Denna stekpanna med sluttande kant är suverän vid tillagning av kolbullar. Nytillverkad i Sverige. Diameter: 18cm Vikt: 1,25 kg Se mer information och recept i vår E-butik.
Gjutjärnsprodukter passar för induktionsspisar/hällar, vanliga spisar, gasol eller öppen eld. Denna stekpanna med sluttande kant är suverän vid tillagning av kolbullar. Nytillverkad i Sverige. Diameter: 18cm Bottendiameter: 13cm Vikt: 1,25 kg Se mer information och recept i vår E-butik.