Till salu inom

"stekpanna kolbullepanna 18cm gjutjärn säljes"

Haninge
Idag

Gjutjärns badkar

4 200 kr
Blocket.se
Nybro
Igår

Paraplyställ

500 kr
Blocket.se
Karlskrona
Igår

Keddy (Insatskasset)

3 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Kökshandtag

1 800 kr
Blocket.se
Butik Helsingborg
Igår

Anssems Biltransport

59 900 kr
Blocket.se
Nynäshamn
Igår

Trappor

Blocket.se
Nyköping
Igår

Trappa - spirsltrappa

Blocket.se
Åtvidaberg
Igår

Snickeriverktyg - Festool,...

7 500 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Leksakskök inkl tillbehör

599 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Polar 560 CTH 2001

125 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stek- kolbullepanna, gjutjärn

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Gjutjärnsprodukter passar för induktionsspisar/hällar, vanliga spisar, gasol eller öppen eld. Denna stekpanna med sluttande kant är suverän vid tillagning av kolbullar. Nytillverkad i Sverige. Diameter: 18cm Bottendiameter: 13cm Vikt: 1,25 kg Större stekpannor och fler artiklar för matlagning, frilufts- och uteliv finns i vår E-butik! Se mer information och recept i vår E-butik. Om företaget I vår E-butik hittar du produkter för villaträdgården och vildmarken. Ett stort sortiment från kända varumärken blandat med de produkter som vi själva designar och tillverkar.
359 kr
Blocket.se

Stekpanna kolbullepanna 18cm, gjutjärn

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Gjutjärnsprodukter passar för induktionsspisar/hällar, vanliga spisar, gasol eller öppen eld. Denna stekpanna med sluttande kant är suverän vid tillagning av kolbullar. Tillverkad i Sverige av Skeppshults gjuteri. Diameter: 18cm Bottendiameter: 13cm Vikt: 1,25 kg Större stekpannor och fler artiklar för matlagning, frilufts- och uteliv finns i vår E-butik! Se mer information och recept i vår E-butik. Om företaget I vår E-butik hittar du produkter för villaträdgården och vildmarken. Ett stort sortiment från kända varumärken blandat med de produkter som vi själva designar och tillverkar.
369 kr
Blocket.se

Stekpanna kolbullepanna 18cm, gjutjärn

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Gjutjärnsprodukter passar för induktionsspisar/hällar, vanliga spisar, gasol eller öppen eld. Denna stekpanna med sluttande kant är suverän vid tillagning av kolbullar. Tillverkad i Sverige av Skeppshults gjuteri. Diameter: 18cm Bottendiameter: 13cm Vikt: 1,25 kg Stekpanneställ samt större stekpannor och fler artiklar för matlagning, frilufts- och uteliv finns i vår E-butik! Se mer information och recept i vår E-butik. Om företaget I vår E-butik hittar du produkter för villaträdgården och vildmarken. Ett stort sortiment från kända varumärken blandat med de produkter som vi själva designar och tillverkar.
369 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Dalarnas län

Stek- kolbullepanna, gjutjärn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Gjutjärnsprodukter passar för induktionsspisar/hällar, vanliga spisar, gasol eller öppen eld. Denna stekpanna med sluttande kant är suverän vid tillagning av kolbullar. Nytillverkad i Sverige. Diameter: 18cm Vikt: 1,25 kg Se mer information och recept i vår E-butik.
359 kr
Blocket.se

Stek- kolbullepanna, gjutjärn

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Gjutjärnsprodukter passar för induktionsspisar/hällar, vanliga spisar, gasol eller öppen eld. Denna stekpanna med sluttande kant är suverän vid tillagning av kolbullar. Nytillverkad i Sverige. Diameter: 18cm Bottendiameter: 13cm Vikt: 1,25 kg Se mer information och recept i vår E-butik.
359 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj