Quantcast
Till salu inom: ”

melins anderstorp gjutjärns möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Möbler

Ystad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Underbart vacker gjutjärnssoffa / trädgårdssoffa i vitmålat gjutgärn och träsits från Melins metallgjuteri i Anderstorp. Soffan har det populära ormbunksmönstret. Soffan är i fint skick och nytt trä i sitsen. Ett verkligt smycke för trädgården, altanen eller balkongen! Måtten är följande: bredd150 cm, djup 55 cm, höjd 87 cm sitthöjd 42 cm TrädgårdsmöblerBalkongmöbler Fler bilder kan mejlas. Pris 1900 kr eller högstbjudande
Trädgårdsgrupp Ormbunke omfattande 1 soffa och 2 fåtöljer kombinerade med 2 bord och 4 stolar. Kan med fördel delas i en café-grupp och en kraftfullare grupp. Ormbunksmodellen har varit uppskattad som trädgårdsmöbel sedan mitten av 1800-talet. Tillverkad i gjutjärn. Nypris c:a 25.000 kr. Möblerna är i fint skick, då de varit förvarade inomhus vintertid. Tillverkare: Melins i Anderstorp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Här säljes en trädgårdsmöbelgrupp från Melins i Anderstorp. Tillverkad i gjutjärn. En soffa, ett bord och en fåtölj. Nypriset för bara soffan är drygt 10000kr, mitt pris för hela gruppen är 5000kr el. bud. Möblerna är behov av lite omvårdnad, såsom lite ny färg och det behövs 2 nya sittbrädor på soffan, då blir de som nya. Lätt fixat för den som är lite händig. Först till kvarn! Mejla vid intresse tack.
Gjutjärn, Melins Anderstorp, "Ormbunke"
Soffa fåtölj och bord i ormbunksmönster i gjutjärn från Melins i Anderstorp. Två bräder behövs byttas på fåtölj