Quantcast
Till salu inom: ”

stig lindberg lustgården tyg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu ett par fina stolar som är omklädda med Stig Lindbergs designade tyg Lustgården. Tyget är i lin, dvs av yppersta kvalitet. Stolarna är förmodligen i ek även om det kan se ut som teak, men jag vet faktiskt inte säkert. Jag skickar gärna fler kort om intresse finns. 1200 kr eller högsbjudande. Stolarna kan hämtas i Stockholm city eller i Gnesta. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu ett par fina stolar som är omklädda med Stig Lindbergs designade tyg Lustgården. Tyget är i lin, dvs av yppersta kvalitet. Stolarna är förmodligen i ek även om det kan se ut som teak, men jag vet faktiskt inte säkert. Jag skickar gärna fler kort om intresse finns. 850 kr eller högsbjudande. Stolarna kan hämtas i Stockholm city eller i Gnesta. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Två st danska design-stolar klädda med StigLindbergs tyg "Lustgården" säljes för 500 kr st! Bör ses!
Stig Lindberg: ny mönsterkupong på linneväv "Lustgården" grön botten. Storlek: 170X130 cm.
Äpplet matgrupp med 6 st stolar och bord. Tyg lustgården av Stig Lindberg på 4 av stolarna ochtvå enfärgade mellanblå. Mycket välbevarat och fint säljes pga flytt. Mått 110x 90 och 2m i utdragbart läge.