Quantcast
Till salu inom: ”

stiga åkgräsklippare villa 14 hst säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stiga Villa 14 HST Klippbord: 85cm mulching Transmission : Hydrostatiskt Motor: Briggs&Stratton Smidig och bra åkgräsklippare från Stiga Om företaget Vi är en totalleverantör av professionella markvårdsmaskiner för bästa resultat... Vi har ett brett maskinprogram både när det gäller redskapasbärare och separata grönytemaskiner, stort som smått. Vi är även leverantör av hand och småmaskiner från Jonsered, Hitachi, Gardena. Vi tillhandahåller service, reparationer och reservdelar till de flesta märkena på marknaden.
har en gräsklippare för mycket så jag slumpar bort den ena. väldigt fint skick, som ny. tvåhjulsdriven med väldigt få gångtimmar vill få bort den så fort som möjligt pga ombyggnation i garage. var vänlig ring, lånad mail kan nås alla tider på dygnet MVH Erik
Jag säljer en åkgräsklippare, nästan ny och i väldigt bra skick. Årsmodell: 2010 Nypris: 23.000kr Kontakt endast via telefon.
Säljer min välvårdade åkgräsklippare pga flytt. Inköpt 2009-05-20. Automatväxlad och mycket lättmanövrerad. Finns på Södra Finnö. Hämtas senast 24 september. Kontakt Jan Carlson 0733 477415
Hej,överväger och Säljer min välvårdade åkgräsklippare stiga villa 14 hst. mycket lättmanövrerad. Från 2010. 18000 bva. Byta?.