Quantcast
Till salu inom: ”

stikkan vedspäntare vedklyv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Wärmo
F
Umeå
Vedklyv

Essunga
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lägg yxan på hyllan och köp en väl fungerande vedklyv för 50cm lång ved. 3 fas. Växla mellan 2 el 4 bitar klyvning med hjälp av fotpedalen. Drag stång för att enkelt flytta den med bil. Pris:5300:- bvsa. obs Ring ej före 13. Inga mejl. Jörgen. 070-2166272 Nicklas. 073-9818976 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en egenkonstruerad vedklyv för 60 cm diameter och med 120 cm klyvlängd. Maskinen är eldriven med eget hydraulaggregat. Snabbretur. Motorskydd. Trefas. 7 kw motor. Har hjul och kan transporteras efter bil eller traktor. Finns även ett separat uppläggningsbord att montera till maskinen. Rejält tillverkad och det var tänkt att ha separat kap efter klyvstålet. Det kan du ju bygga dit... Fler köpare får buda! Det finns fler bilder jag kan maila över till dig! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
STIKKAN hjälper dig att göra tändved, ett säkert och enkelt hjälpmedel för den som inte är van att hantera yxa. Stikkan är tillverkad av gjutjärn med fastsatt stålkniv. Genom att flytta vedträet stegvis högre upp kan man klyva helt igenom. Hela konstruktionen monteras fast på en vägg. Den tar liten plats och kan monteras vid den öppna spisen, braskaminen eller i vedboden. Perfekt present till vedeldaren! Se mer bilder och köp direkt i vår E-butik