Quantcast
Till salu inom: ”

stikkan vedspäntare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

STIKKAN
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

STIKKAN hjälper dig att göra tändved, ett säkert och enkelt hjälpmedel för den som inte är van att hantera yxa. Stikkan är tillverkad av gjutjärn med fastsatt stålkniv. Genom att flytta vedträet stegvis högre upp kan man klyva helt igenom. Hela konstruktionen monteras fast på en vägg. Den tar liten plats och kan monteras vid den öppna spisen, braskaminen eller i vedboden. Perfekt present till vedeldaren! Se mer bilder och köp direkt i vår E-butik Om företaget I vår E-butik hittar du produkter för villaträdgården och vildmarken. Ett stort sortiment från kända varumärken blandat med de produkter som vi själva designar och tillverkar.
STIKKAN är ett handverktyg i gjutjärn med fastsatt stålkniv. Den fästs på vägg och hjälper dig att göra tändved till alla sorters brasor. Stikkan tar liten plats och kan monteras vid den öppna spisen, braskaminen eller i vedboden. Med sin eleganta design, lackerad i mattsvart, smälter den väl in i miljön. Perfekt till alla med lite vedintresse. Mejla eller ring efter kl 16.00 Sökord ved present
STIKKAN är ett handverktyg i gjutjärn med fastsatt stålkniv. Den fästs på vägg och hjälper dig att göra tändved till alla sorters brasor. STIKKAN tar liten plats och kan monteras vid den öppna spisen, braskaminen eller i vedboden. Med sin eleganta design, lackerad i mattsvart, smälter den väl in i miljön. STIKKAN minskar även risken för skador i samband med vedhantering. STIKKAN uppfanns 1982 av Tormod Lie i Telemarken, Norge och tillverkas nu i Värmland. FRI FRAKT! Beställ i vår webshop: http://www.vasaski.com/ FRI FRAKT!
För dig som eldar med späntved i alla sorters kaminer är Stikkan perfekt! Handverktyget av gjutjärn monteras på väggen, tar därför mycket liten plats och minskar risken för skador vid vedhantering. Den är lackerad mattsvart och tillverkad i Värmland. Perfekt present till släkt och vänner! Om företaget Pite Byggnadsvård ligger i Långnäs ca 15 km från Piteå centrum. Hos oss hittar du ekologiska kvalitetsvaror för hus och hem. Besök oss på www.pitebyggnadsvard.se eller på Facebook.
STIKKAN är ett handverktyg i gjutjärn med fastsatt stålkniv. Den fästs på vägg och hjälper dig att göra tändved till alla sorters brasor. Stikkan tar liten plats och kan monteras vid den öppna spisen, braskaminen eller i vedboden. http://www.rummet.se/stikkan-vedspantare-p-4568-c-9999.aspx Finns i Stureby. Svarar helst på sms.

... eller prova att söka på stikkan vedspäntare vedklyv