Quantcast
Till salu inom: ”

storm klockor återförsäljare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Seiko Velatura damur i stål, med chronografisk pärlemoskimmrande urtavla och diamanter i index. Artnr: SNDZ19P1 Den är vattentät 100 med safirglas Ask, garanti, diamantcertifikat & bruksanvisning medföljer Butikspris: 7000 kr Mitt pris: 2900 kr DKNY smyckesur med svarta bagett & runda stenar. Klockan är bara använd ett par fåtal ggr Butikspris: 2995 kr Mitt pris: 1700 kr Fossil smyckesur i guldduble med stora brun/gröna stenar. Den är knappt använd. Butikspris: 1395 kr Mitt pris: 395 kr Storm smyckesur i guldduble med vit urtavla. Bandet är stelt upptill med länkar vid låset. Den är i mycket bra skick Butikspris: 1795 kr Mitt pris: 795 kr Longines Conquest herrklocka i classisc elegance design. Klockan är tunn med mjuk följsam länk. Den är i mycket gott skick. Ask, manual & garanti ingår. Butikspris: 7000 kr Mitt pris: 3000 kr Ni kan nå mig på telnr: 0737002132 Kan även träffas inne i Sthlm city
Tjena säljer nu min klocka då jag köpt en ny precis. Den är från märket storm som tillverkas i London. Jag köpte klockan i Göteborg för 2200kr. Jag har full försäkring på den kvitto och garanti som jag skickar med. Jag vill ha 1200 kr för den. Den är sparsamt använd och är som ny. Jag kan även tänka mig att byta den mot någon annan klocka så kom med förslag. Har du någon fråga så mejla eller smsa. Ha det gött Med vänlig hälsning tony.
MK5354. Äkta Michael Kors klocka i rostfritt stål. Armbandsur med Chronograph Quartz rörelse och mineralglas. 39mm i diameter och 9 mm tjock. Stoppur och datum funktion. Klockan är vattentät.Vit urtavla. Armbandet är gjort av rostfritt stål, som kan justeras. NU ENDAST 1999KR, MOT NORMALT 3000KR! Bredd på rem:18mm Notera; Klockan skickas i originalkartong och levereras med äkta Michael Kors bevis och garantibevis.Mine klockor köps direkt från återförsäljare för vidareförsäljning. KÖP MED FÖRTROENDE AV MIG: Köparen får ett kollinummer efter affären! Trygg betaling med payson.se eller på hemsidan med kredittkort.
2 st läckra och ovanliga klockor. 1:Ed Hardy "Love kills slowly" Har bytt till ett smalare snyggt läderarmband då jag tyckte det originala breda inte passade mig. Det finns naturligtvis kvar och följer med. Köpt i Las Vegas 2013 Pris : 1750:- 2. Storm "Darth" Lazerblue. Unik design. Helt ny och oanvänd. 1600:- Båda två i originalbox. Fler bilder finns och kan mailas vid önskemål. Hämtas på plats el. köparen står för fraktkostnad.