Quantcast
Till salu inom: ”

peugeot mopeder återförsäljare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej nu är det dags att sälja min ögonsten. Rustades upp två somrar sen då den omlackerades och fick diverse små detaljer utbytta (har förstås alla original delar kvar) Moppen går bra men den måste dock rullas igång, men om man nu har något emot det så är det nog bara att byta batteriet eller gå till närmsta återförsäljare och få det fixat. Har alla papper och den finns att hämta i Tyresö.
Säljer nu min Eu-moped. Det är en Peugeot Snake furious årsmodell 2010. Den har aldrig varit trimmad och varit lugnt körd och den har varit på Service vid 100 mil. Den har i skrivande stund gått 626 mil. Går bra i motor och all el fungerar. Inga repor, har aldrig vurpat med den och den har aldrig krånglat. Den har stått i varmgarage under vinterhalvåret och under överdrag på sommaren. Skivbromsar både fram och bak. Godkänt skivbromslås hänger med. Jag är ända ägaren förutom återförsäljaren. Kan nås på Telefon, sms, email.
Pris exklusive moms: 79 920kr Arctic Cat 550 LTD Mätarställning: 1 mil Färg: Röd.GRÖN Typ: 4-hjuling Info: Avdragbar moms Om företaget Vi har fullsortiment av mc-tillbehör , reservdelar och kläder för landsväg och cross,även barnsortering . * ATV * Cross/Enduro * Mopeder * Sport * Touring * Custom * Verkstad * Postorder Vi är återförsäljare för Honda,Kawasaki, Suzuki,Peugeot, Rieju.Arctic Cat. Självklart är vi SMR-anslutna för bästa Finansiering & Garanti.
Motorcykeln är nedsatt från: 69 900kr Suzuki SVF650 ABS Mätarställning: 0 mil Färg: Blå/Vit Typ: Touring/Landsväg Om företaget Vi har fullsortiment av mc-tillbehör , reservdelar och kläder för landsväg och cross,även barnsortering . * ATV * Cross/Enduro * Mopeder * Sport * Touring * Custom * Verkstad * Postorder Vi är återförsäljare för Honda,Kawasaki, Suzuki,Peugeot, Rieju.Arctic Cat. Självklart är vi SMR-anslutna för bästa Finansiering & Garanti.
Kawasaki NINJA 300 Mätarställning: 0 mil Färg: Grön Typ: Touring/Landsväg Info: Mellanklass Om företaget Vi har fullsortiment av mc-tillbehör , reservdelar och kläder för landsväg och cross,även barnsortering . * ATV * Cross/Enduro * Mopeder * Sport * Touring * Custom * Verkstad * Postorder Vi är återförsäljare för Honda,Kawasaki, Suzuki,Peugeot, Rieju.Arctic Cat. Självklart är vi SMR-anslutna för bästa Finansiering & Garanti.