Quantcast
Till salu inom: ”

striker skipper 720 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pedantiskt skött motorbåt med akterruff och inombordsmotor. Perfekt för barnfamiljen då den som kör kan ha uppsikt över hela familjen. Passar även som arbetsbåt eller till den som behöver frakta mat och packning till och från sommarstället eller bara ta en fisketur. Övernattningsmöjlighet finns för 2-3 vuxna i ruffen. Årsmodell 1988, samma ägare sedan 1989. Har alltid vinterförvarats på varv, vaxats och bottenmålats varje år. Motor: Volvo penta årsmodell 1988. 165 hk, marschfart cirka 20-25 knop, maxfart cirka 35 knop. Motorn servad varje år och helrenoverad sedan ett par säsonger tillbaka. Bränsletank 200 liter (bensin) Skrovtyp: plattbottnad Skrovmaterial: plast Längd 7,4 m (25 fot) Övrigt: Självlänsande sittbrunn, inbyggt spritkök under passagerarstolen, extra utrustning i form av förvaringslådor i sittbrunnen och akterpulpit med ankarfäste, VHF-radio. Båten ligger på Svartsö under sommaren. Recensioner av båtmodellen finns att läsa på maringuiden (http://www.maringuiden.se/batguiden/;batID=1717&battypID=39)
Striker Skipper i mycket fint skick, motor VP434 på 205 hästar och duopropdrev ger båten en maxfart på 37 knop och en behaglig marschfart på ca. 27 knop. Båten är utrustad med gångvärme, plotter Garmin 720, radar Raymairine m.m. Den är fin i hytten, inte skitig klädsel, dynor etc. Motor har fått ett helt nytt motorblock i Januari 2014, och har ett års garanti på det nya motorblocket. Båt är färdig för att användas omg. om man vill i sjön. Priside 185 000 kr
Båten för dig som vill ÅKA båt! Båten går extremt bra i sjön och drar under 1 liter diesel/distans i 32 knop! Båten är uppdaterad på varv 2006 med massor med nytt bland annat en hytt från Segmo, motor, drev, inredning etc. Motor: Volvo Penta KAD44 edc 260 hk, 2001 (ny 2006) Drev: Volvo Penta 290 duoprop (nytt 2006) nya propellrar 2014 Radar Plotter 7 tum Dieselvärmare Gångvärme Fjädrade stolar Trimplan Sökarljus (rejält lyse) Nya dynor i ruffen 2006 (knappt använda efter det) Stor fin kompass Det är massor med saker som är uppdaterade under åren, kommer inte på allt så ring och fråga om ni är intresserade. Toppfarten är med nuvarande propellrar är en bit över 40 knop, jag vet inte så noga då jag aldrig kör mer än 3000 rpm. Finns inte: Blå kuddar med röda livbojar Gardiner Illaluktande toalett Läckande handfat Dock går det utmärkt att sova 2 vuxna och 2 barn i båten om man tar med sig en grill, även om det är kalla nätter tack vare värmare. Jag kan tänka mig att byta båten mot en akterhytt typ: Örnvik 670, Striker Skipper, Uttern 720 el liknande. Kommer inte skänkas bort, då behålls den för många billiga & härliga turer i framtiden. Jag har ett rejält obromsat släp till båten, som jag helst inte vill sälja, men möjligheten finns. Massor med bilder finns, vid seriöst intresse skickas fler.