Quantcast
Till salu inom: ”

stringhylla vit säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vit blus

Umeå
Diverse vaser

Trollhättan

Tidigare annonser till salu

Tyvärr får min älskade stringhylla inte plats i lägenheten och därför åker den ut på Blocket. Ca 80 x 20 cm långa hyllplan, tre st. Två gavlar. De har tidigare varit klädda i vit plast(färg?) men eftersom de var så slitna har jag skalat av den och gavlarna är numera snyggt mörkt metallgrå. Hyllplanen är i helt ok skick men skulle bli glada av en liten inoljning och då blir de som nya!
Äkta skinnsoffa tillverkad på kvalitétsfabrik i Finland. Tidlös design och väldigt bekväm med klädd rygg. Nypris 1997 strax under 20.000 för en grupp 3+2. Nu vräker jag bort trean för under tusenlappen. Tyvärr har en sömm släpt lite på sitsen men inget som nål och tråd kan laga för den händige. Tycker du det är för dyrt? Ge mig ett bud Kan vara intresserad av byte till rejält skrivbord, ryamatta, vitt soffbord, 50-60 tals prylar, stringhyllor, akustisk gitarr. Men cash is king.
Nils Strinnings klassiska Stringhylla i modern tappning. Perfekt för allt från böcker och cd-skivor till prydnadssaker och husgeråd. Säljes i set om 2 gavlar och 3 hyllplan (som på bilden). 4 uppsättningar finns. Bredd: 60 cm Höjd: 50 cm Djup: 15 cm Gavlar i vit-lackerat stål, hyllplan vitmålad MDF. Tillverkade av originalfabrilken String furniture. Obetydligt slitage, uppsatta en gång. Priset gäller per set.
Riktigt fin hylla i ek som påminner om stringhyllan fast den står på golvet. Även fin och enkel att måla vit om man vill, jag har nämligen gjort det med två st. Passa på att göra ett kap för denna kostade 2495 kr ny. Mått: B 170, H 160, D 35. Justerbara fötter. Mitt pris: 500 Kan levereras till Linköping mot betalning på 250 kr. Annars hämtas den hos oss i Motala. Maila, ring eller sms:a. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Nu säljer jag min string pocket vit, då jag inte satt upp den i min nya lgh. Den är i jättefint skick och knappt använd. Har några mm-små stötar på sidorna men det är något man måste leta efter för att hitta. Googla på vit pocket string så hittar ni exakta mått. Säljs ny i affär för ca 1000 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.