Quantcast
Till salu inom: ”

stringhylla vit säljes

Tidigare annonser till salu

Tyvärr får min älskade stringhylla inte plats i lägenheten och därför åker den ut på Blocket. Ca 80 x 20 cm långa hyllplan, tre st. Två gavlar. De har tidigare varit klädda i vit plast(färg?) men eftersom de var så slitna har jag skalat av den och gavlarna är numera snyggt mörkt metallgrå. Hyllplanen är i helt ok skick men skulle bli glada av en liten inoljning och då blir de som nya!
Riktigt fin hylla i ek som påminner om stringhyllan fast den står på golvet. Även fin och enkel att måla vit om man vill, jag har nämligen gjort det med två st. Passa på att göra ett kap för denna kostade 2495 kr ny. Mått: B 170, H 160, D 35. Justerbara fötter. Mitt pris: 500 Kan levereras till Linköping mot betalning på 250 kr. Annars hämtas den hos oss i Motala. Maila, ring eller sms:a. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Nu säljer jag min string pocket vit, då jag inte satt upp den i min nya lgh. Den är i jättefint skick och knappt använd. Har några mm-små stötar på sidorna men det är något man måste leta efter för att hitta. Googla på vit pocket string så hittar ni exakta mått. Säljs ny i affär för ca 1000 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.