Quantcast
Till salu inom

"vit stringhylla blocket stockholm säljes"

Bromma
Idag

Stringhylla - ask och vit

8 000 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Stringhyllor med plexigavlar

1 400 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

Tidskriftshylla string

500 kr
Blocket.se
Butik Stockholm
Idag

Torkade aprikoser fikon rus...

ABC-Annons.se
Butik Norrtälje
Idag

PEJL P PLUGGET

ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Stringhylla, 50-tal

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hylla med stringgavlar i vitt. Hyllplanen i ljus teak. Etikettmärkt String. Tre hyllplan. Smått bruksslitage. Mått: Längd 80 cm, längd 78 cm, 18 cm. Pris: 1000 kr Ring eller maila Rasmus på Löfstrands Verkstad. Vi är en möbelrenoveringsfirma som ligger på Sparbanksvägen 85, Hägerstensåsen. Vi erbjuder även frakt till en kostnad från 500 kr inom Stockholmsområdet. Öppet köp 2 dagar.
1 000 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Stockholm

Stringhylla Pocket Vit

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Den 17 september gjorde jag mitt senaste felköp. En vit String Pocket till standardpris 965 kr. Den 1 Oktober fick jag äntligen upp hyllan men är inte nöjd. Den passar inte hemma hos mig. Hoppas att den passar bättre hemma hos dig. Självklart finns ett snyggt kvitto på produkten. Och självklart släppte en tråd vid uppmonteringen, se bild. Det försämrar inte funktionen men stör man sig på det kan man få tag på en ny gavel. Hyllan finns vid Hornstull. Välkommen att höra av dig. Läs mer: http://www.designonline.se/Products/sek1/Trademark/String/12022/Stringhylla+Pocket+vit
550 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Retro telefonhylla/stringhylla 50/60-tal

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Här har du en cool retro, vintage, telefonhylla med ett string underrede från 50-talet/60-talet. Passar perfekt som sängbord eller dylikt. Underredet är vitt medan skivan är mörk, teak. Skivan är ganska sliten (se bilder) med det spär bara på charmen och retrokänslan. Underredet är dock i perfekt skikt. Ca mått på ovansidan: L = 24 cm B = 32 cm Pris 200 kr Finns i Stockholm. Svarar både på mail och telefon
200 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Stockholm

Stringhylla

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Vit stringhylla med tre hyllplan 75(H) 58(B) 20(D) Hyllan är i mycket bra skick, inköpt i fjol. (Bild lånad av http://inspirationsdesign.blogg.se)
1 000 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Stockholm

Stringhyllor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
En vit och en svart stringhylla säljes, 500 kr styck. Mått hyllplan: 78x20 Mått gavlar: 72 I fint skick, några små märken på hyllplan, och några avskavningar på de vita gavlarna, se bild.
500 kr
Blocket.se