Quantcast
Till salu inom: ”

vit stringhylla blocket stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hylla med stringgavlar i vitt. Hyllplanen i ljus teak. Etikettmärkt String. Tre hyllplan. Smått bruksslitage. Mått: Längd 80 cm, längd 78 cm, 18 cm. Pris: 1000 kr Ring eller maila Rasmus på Löfstrands Verkstad. Vi är en möbelrenoveringsfirma som ligger på Sparbanksvägen 85, Hägerstensåsen. Vi erbjuder även frakt till en kostnad från 500 kr inom Stockholmsområdet. Öppet köp 2 dagar.
Den 17 september gjorde jag mitt senaste felköp. En vit String Pocket till standardpris 965 kr. Den 1 Oktober fick jag äntligen upp hyllan men är inte nöjd. Den passar inte hemma hos mig. Hoppas att den passar bättre hemma hos dig. Självklart finns ett snyggt kvitto på produkten. Och självklart släppte en tråd vid uppmonteringen, se bild. Det försämrar inte funktionen men stör man sig på det kan man få tag på en ny gavel. Hyllan finns vid Hornstull. Välkommen att höra av dig. Läs mer: http://www.designonline.se/Products/sek1/Trademark/String/12022/Stringhylla+Pocket+vit
Här har du en cool retro, vintage, telefonhylla med ett string underrede från 50-talet/60-talet. Passar perfekt som sängbord eller dylikt. Underredet är vitt medan skivan är mörk, teak. Skivan är ganska sliten (se bilder) med det spär bara på charmen och retrokänslan. Underredet är dock i perfekt skikt. Ca mått på ovansidan: L = 24 cm B = 32 cm Pris 200 kr Finns i Stockholm. Svarar både på mail och telefon
Vit stringhylla med tre hyllplan 75(H) 58(B) 20(D) Hyllan är i mycket bra skick, inköpt i fjol. (Bild lånad av http://inspirationsdesign.blogg.se)
En vit och en svart stringhylla säljes, 500 kr styck. Mått hyllplan: 78x20 Mått gavlar: 72 I fint skick, några små märken på hyllplan, och några avskavningar på de vita gavlarna, se bild.