Quantcast
Till salu inom: ”

sultan sturefors fast madrass säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min säng pga platsbrist efter flytt. Sängen är köpt på IKEA och är en Sultan Sturefors med fast madrass. Bäddmadrass Timan och 4 ben i ek ingår. Sängen är i bra skick men det blev en liten reva i tyget vid flytt (se bild). Bra pris vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en fräsch och fin säng med resårbotten från IKEA, modellen heter Sultan Sturefors. Den är medel/fast. Sängen är fem år gammal, väl omhändertagen och väldigt fräsch och inte sliten. Nypris: ca 3000 kr Bäddmadrassen som tillhör sängen är IKEA:s finaste och heter (Sultan) Tafjord. Inhandlad för ett år sen. Nypris: 1795 kr Läs mer på ikea.com: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/90155629/#/50155631 Fyra kortare ekben ingår till sängen. Från ett rök- och djurfritt hem. Kontaktas via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ikeas sultan sturefors 80x200 fast är som i nyskick
Jag säljer min 120 säng då jag köpt en större. Sängen är 3 år gammal men är i gott skick. Det är en fast Sultan - Sturefors säng. Madrassen är en Sultan - Timan, Sängbenen är av ek. Med vänlig Hälsning Robin Stemark