Quantcast
Till salu inom: ”

suzuki 80cc fyrhjuling säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fyrhjuling

Västervik
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

suzukin har varit i min ägo sen den var ny och är snäll körd. men nu behöver den ett nytt hem då jag har växt i från den. det ända är att batteriet är slut och måste bytas men det görs innan ni hämtar den. vagnen på bilden följer med, den är inte jätte stor men den är gjord för just denna fyrhjulingen! Hör av er via mejl kollar den flera gånger om dagen, men om ni vill ringa så får det vara efter 1700 för innan det är jag i skolan.
Crossmotorcykel av modellen Suzuki 80cc JR . En bra instegsmodell i crossåkandet för dom lite äldre barnen.cykeln är i kalasskick och väldigt sparsamt körd . Årsmodell -07 ,säljes pga lite felköp (sonen för liten , dottern för stor) säljes för 9200 kr alt bytes mot en fin fyrhjuling ca: 100 cc dock ej mot en risig kinavariant. Priset kan diskuteras om skicket inte motsvaras av det jag skrivit i annonsen. 3 par stövlar i olika storlekar medföljer . Ring helst , Johan 070-3901609
Hej. Säljer mina döttrars Suzuki 50cc fyrhjuling. Den startar alltid och går bra. Säljer den pga att de behöver en modell större nu. Därför byter jag gärna denna mot en Suzuki 80cc + ev pengar imellan. (OBS!! Byter bara till 80cc av märket Suzuki) Annars säljer jag våran för 4500kr eller högst bud. Finns i Viby (mellan Vretstorp och Fjugesta) Vid intresse så ring eller sms (Ej mejl tack) Med vänlig hälsning Daniel 0736490071
Suzuki 80cc Fyrhjuling. Har endast gått 10-15 timmar, sedan blivit stående i garaget. Starta alltid, går som en klocka, komplett och helt original. Tror den är en 04. Det enda som behövs göras på den är att byta bromsvajern, men den är beställd och bör komma inom de närmsta dagarna. Köptes ny på Cykel och motor i Konga. Pris: 14000:- Billigare vid snabb affär :)
Hallå, dags att sälja fyrhjulingen pga att den inte används. En perfekt barn fyrhjuling mellan 7-13 år. Det är en automat med elstart så det är bara att tuta och köra. kan vara svårstartad vid kallstart men den hoppar igång efter en stund. Finns ju en del repor på plasten men den är inte ny, lampan fungerar och det finns en liten egen gjord dragkrok på. Fyrhjulingen finns i Öreryd, ca 2 mil norr om Gislaved. För mer info så ring.