Quantcast
Till salu inom: ”

moped suzuki k50 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gammal klassisk moped för utflykter och mopedträffar. Det är en 86:a som är nyrenoverad och det mesta är utbytt. Även i framgaffeln är innerben, fjädrar och övrig hydraulik utbytt. Det är en slitstark, bra och stabil moped som är trevlig att åka med. Den har bra väghållning och bra bromsar och är mycket rolig att köra. En helt utmärkt moped för både korta och långa turer, då även körställning och fjädersystem är utmärkt.
Säljer min Suzuki k50 då jag inte längre använder den! Fullt fungerande all el funkar nyligen genomgått fullständig reparation då jag hade två mopeder och tog de bästa från båda;) nya däck både fram och bak och båda bromsarna är utomordentligt bra! Ett vajerlås till cykel medföljer! Det är det jag har använt och den har inte blivit stulen. Hjälm från biltema för 450kr. Ren och fräsch. Går i 43km/h Moped med lås 6500;- Hjälm 450;- Allting är smått prutbart!
Har inte längre plats eller tid med denna moppen. Årmodell: Ingen aning Moppen startar ej så man får komma o hämta den på släp. För den som har intresse för mecka borde det inte vara svårt. Ny trimförgasare och nytt avgasrör på. (kan vara effekt avgasrör, vet dock ej). Lås medföljer. För den som vill ha lite att pilla med så är detta ett tillfälle. Jag vill bli av med den så snabbt som möjligt!
få ägare,(äldre),går bra,rost finns skaplig invändig,motor o kupe värmar uttag,drag larm,centrallås stereo.BRA slit o släng/andra bil.bes till jan ska inte vara några problem att besiktiga igen,dugliga vinter däck sitter på,slitna sommar hjul medföljer. kan byta mot en suzuki k50 eller yamahafz1.i bra skick kan lägga i mellan vid rätt moped måste bort omgående pga plats brist ring efter 16.30 vardagar,inga mail tack ,sms,a istället för mail, men den som ringer prioriteras,
Ett äldre objekt som skulle behöva lite kärlek. Det är väl lika bra att börja med nackdelarna direkt! Saknar ena sidokåpan, inte direkt vacker i lacken och bromsoket fram saknas. För övrigt är det inga större problem med den, startar och går oavsett väder. Den är helt orginal i motorn, 50cc cylinder, 10mm förgasare, till och med orginal drevning så det är inte direkt något fartmonster. Skulle som sagt behöva lite kärlek, ett perfekt projekt att sysselsätta sig med över vintern till en billig peng. Undvik sms, seriösa ringer!