Quantcast
Till salu inom: ”

suzuki ts 50 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min Suzuki Ts 50 -94 pga annat köp, Lättstartad och går som en klocka. Aldrig krånglat i min ägo. Följer även med lite andra delar. Nytt batteri Nytt tändningslås Nya bromsbackar bak Ny kedja Diodbaklyse Manga Lyktkåpa Nytt Fatbar Styre Ny kopplingskorg Ny gaswire, varvräknarwire Tanken pinstripad Ramen lackad Metallic blå förra vintern, Tanken och kåporna blank svarta I övrigt bra skick. Smsa, mejla. Ring efter 16.00
Suzuki Ts 50 i mycket bra skick säljes! - Jag har aldrig haft problem med den. - då jag köpte den 2009 hade den endast gått ca 280 mil!!! I Nuläget 300-400 mil. - Endast mindre kosmetiska brister. - Mopeden går lite fortare än vanligt, hur den är trimmad är jag inte säker på, då jag inte är påläst i det ämnet. Men den är trimmad enligt den förra ägaren.
Tjejkörd klass 2 moppe årsmodell 94a Jag har haft den i 3 år och har inte haft några större problem med den. pigg och lättstartad nyköpt batteri 2011 men dålig laddning Ny soppakran 2011 Ring eller smsa för mer information nås på eftermiddagen efter klockan 16 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Nu ska jag sälj min Suzuki TS 50 årsmodell 1994 som är i ett fint skick för sin ålder. Den startar alltid och går riktigt fint i motorn. Allt är i original. Problemet med mopeden är att den är seg och vill ej varva ur, säkert något enkelt fel för den händige. Därför har jag lagt ett lågt pris. Kan nås på telefon eller E-Mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ska sälja mopeden Mopeden funkar och går bra. Bytte kolv,cylinderfotspackning,avgaspackning,toppackning och bränslekran i vintras och sedan dess körd väldigt lite, sadeln är för lite sedan omklädd, (alltså nytt läder). Den har 1 defekt, 1. Tändningslåset är trasigt efter stöldförsök. och fram däcket slitet.. mopeden är helt otrimmad, saknar kåpor på högersidan. Vid mer info, ring mellan kl 09:00-22:00 sms dygnet runt. OBS!!! Inga mail!!! Inga byten Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.