Quantcast
Till salu inom: ”

svart whyred ona väska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer denna fina handväska i läder från Whyredväska (original) som passar de flesta tillfällen. Framsidan är av sidenmjuk nubuck och baksidan av läder. Innehåller ett fack med dragkedja.Kvitto finns kvar. Vid intresse kan fler bilder skickas. Längd 31 cm. Höjd 22 cm. Bredd ca 3 cm. Jag kan skicka väskan men då tillkommer kostnad för frakt. I annat fall finns den att hämtas på Östermalm. Vänligen e-maila intresse/bud då jag bevakar min e-post frekvent.
Säljer min jätte fina Whyred väska som endast är använd två tre gånger, går inte ens att se att den är använd! väskan är svart och i mönstrat läder som på bilden på ena sidan och helt slät på den andra. jätte bra storlek också!
Svart WHYRED Ona väska
Svart väska whyred Ona, handväska / kuvertväska i läder
Svart skinnväska från Whyred med snyggt ormskinnsmönster på ena sidan. En ficka med dragkedja på utsidan samt en innerficka med dragkedja. Försluts med dragkedja. Avtagbar och reglerbar axelbandsrem. Längd ca. 30 cm, höjd ca. 22 cm, djup ca. 4 cm. Väskan är i fint skick. Inga skambud tack men priset går att diskutera. Nypriset 2000 kr