Quantcast
Till salu inom: ”

svea jacka svea montreal jacket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jackor

Göteborg
Ny vinterjacka

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 40 (M), dam Beige vinterjacka från Svea, köpt i december 2012, använd fåtal gånger och är i nyskick fortfarande. Storlek M. Nypris 4495:- Sänker till 3300:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Köpt för bara några månader sedan, använd få gånger. Ren och hel. Kvitto finns. Svart svea jacka, S. Den korta modellen. Fin päls. Pris kan disskuretas vid snabb affär. 4495:- i butik. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/jackor/svea-120/montreal-jacket-120535-14/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 40 (M), dam Säljer nu min fina nästintill oanvända SveaMontreal jacka. Den är storlek M och i beige färg med en otroligt stor (äkta) päls. Köpt för ca 2 månader sen för 4499kr och är använd 2-3 gånger pga att den är för stor för mig. Säljes nu för 3000kr, priset kan diskuteras vid snabb affär. För frågor och bilder, mejla.
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Säljer min fina Svea Montreal jacket då jag köpt en ny. Storleken är märkt som XS men jag skulle även säga att den passar S. Just denna modell är väldigt populär och slutsåld runt om i Sverige. Jackan är fylld med äkta dun och har en stor lyxig päls av äkta tvättbjörn. Inköpt hos Nelly.com i oktober för 4449:- och ser ej ut att vara använd en enda timme.
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Jag säljer min SVEA Montreal Jacket, då jag tyvärr inte kan använda den längre, är gravid. Jackan är inköpt för ca 4300 kr på nelly.com för ett år sedan. Jag säljer den till priset 3000 kr då den är i nyskick. Storleken är S (passar någon med storlek 36/38). Jackan finns i Lerum, utanför Göteborg, men kan skickas eller hämtas upp i Göteborg. Vill du att jag skickar jackan står du för frakten.