Quantcast
Till salu inom: ”

jack russel valpar säljes

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag har 5 st otroligt fina och busiga Jack russel valpar som i skrivande stund är 5 veckor gamla. De är klara för leverans 1 april. Självklart är de då: - Vetrinärbesiktade - Avmaskade - Vaccinerade - Chipmärkta. Föräldrarna finns att träffa tillsammans med valparna. (Mamman en brun/vit långhårig, och pappan en svart/vit korthårig vilket resulterade i 4 svart/vita valpar och en brun/vit) Ring eller maila för mer info Mvh Peter.
Två underbara Jack Russel valpar söker nya kärleksfulla hem ! Födda 11-10-02 och är nu leveransklara. Valparna är : *chipmärkta *vaccinerade *veterinär besiktade *registrerade i skk *dolda fel försäkrade i 3 år *avmaskade 3 ggr *socialt tränade Uppvuxna med barn och andra hundar. Föräldrar med fina stamtavlor och trevligt temperament. För mer info och bilder kontakta Milla. Säljes enl skks regler.
Gör som Simon och Thomas skaffa Er en av dessa 2 dundersöta småkillar födda 2012-03-10. Uppfödda i hemmiljö, vana med katter. e Limelights Beautiful Boy u Myran Valparna levereras inte före 8v ålder, och är då registrerade i SKK veterinärbesiktade chipmärkta vaccinerade avmaskade dolda fel-försäkrade i folksam i 3 år Fler bilder kan mejlas vid intresse. Bokning av valp 1500 :- återbetalas ej om ni ångrar er. Endast seriösa svar Tack!
Nu har vi 5 stycken Jack Russel valpar som är redo att flytta hemifrån! 2 flickor 3 pojkar De är fyllda 8 veckor (15-6-2012) och de är avmaskade chippade vaccinerade vet.besiktade när de hämtas. Kom gärna och titta på och umgås med dem en stund, de är pigga och sociala valpar! Pris: 6000kr Ring Carro 0703555102 Har ni några andra frågor så är det bara till att höra av sig :)