Quantcast
Till salu inom: ”

svenska pianofabriken säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Svenskt handgjort piano från Svenska Pianofabriken med Rennermekanik, Sidenmatt vitt, klaviatur med E-ben. Genomgånget och justerat av examinerad pianotekniker. 3 års garanti, fri frakt samt pianostol ingår. Ring för mer info. pianocenter.se Ps. Du vet väl om att ett Svenskt eller Europeiskt handgjort piano oftast är minst 10 ggr bättre än dagens lågkvalite' import från Asien som ofta byggs med plywood eller MDF (masonit) i resonansbotten istället för riktig gran, vilket ger sämre ton och kortare livslängd.
Nu skänker jag bort mitt fina svarta gamla piano till den som är villig att komma och hämta det. Pianot är av märket Svenska Pianofabriken Stockholm. Av den större äldre modellen men jag bor bara 1/2 trappa upp så när jag fick det räckte det med 4 personers bärkraft. Har i dag använts dels för spelande dels som möbel för placering av böcker, tv-tillbehör och likn. En tangent är tyvärr trasig, därav att jag skänker bort det helt penningfritt! Fin klang annars pga. stor resonanslåda. Ett piano med mycket charm! Till pianot medföljer undelägg till fötterna för att skydda golvet.
Mycket bra Helsvenskt handgjort ny-reproducerat kvalitetspiano SvenskaPianofabriken med solid gran i resonansbotten, totalt fabriks- renoverat till nyskick. Sidenmatt svart Ek, finns även i sidenmatt vitt. Genomgånget och justerat av examinerad pianotekniker. 3 års garanti, fri frakt samt en ny höj osänkbar pianostol ingår. Ring för mer info. pianocenter.se Ps. Du vet väl om att ett Svenskt eller Europeiskt handgjort piano oftast är minst 10 ggr bättre än dagens lågkvalite' import från Asien som ofta byggs med plywood eller MDF (masonit) i resonansbotten istället för riktig gran, vilket ger sämre ton och kortare livslängd.
Mycket bra Helsvenskt handgjort kvalitetspiano från Svenska Pianofabriken med solid gran i resonansbotten, Genomgånget och justerat av examinerad pianotekniker. 3 års garanti, fri frakt samt pianostol ingår. Ring för mer info. pianocenter.se OBS! Justnu till Reapris: 20.000,- Ps. Du vet väl om att ett Svenskt eller Europeiskt handgjort piano oftast är minst 10 ggr bättre än dagens lågkvalite' import från Asien som ofta byggs med plywood eller MDF (masonit) i resonansbotten istället för riktig gran, vilket ger sämre ton och kortare livslängd.
Morfar Torsten har spelat många gånger på detta kvalitetspiano från BILLBERGS Pianofabrik i Göteborg. Nu kan Torsten ej längre spela och då ingen av oss spelar så känns det bättre att någon annan kan få glädje av det, även om det är tråkigt. Pianot, med serie nr. 5830, är tillverkat 1928, vilket var sista året innan firman slogs samman med Malmsjö Pianofabrik. Med pianot följer även pianopallen med lädersits. Missa ej detta fina piano tillverkat för hand och därmed en del av den svenska musikhistorian.