Till salu inom

"sveriges klocksamlare säljes"

Sverige
Igår

Stokke

150 kr
Blocket.se
Butik Göteborg
Idag

Volkswagen Amarok Dubbelhyt...

99 000 kr
Blocket.se
Idag

Studentlitteratur. Fastighe...

195 kr
Blocket.se
Butik Täby
Idag

MINI Clubman Works JCW ALL4...

440 000 kr
Blocket.se
Butik Halmstad
Idag

BMW 520 d M Performance Ste...

229 900 kr
Blocket.se
Butik Borås
2 dagar

Rolex Oyster Perpetual 39mm...

82 900 kr
Blocket.se
Östersund
Idag

Ford LTD Brougham 2-dörrars...

49 500 kr
Blocket.se
Butik Jönköping
Idag

Ford C-Max Söndagsöppet 26/...

119 700 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Idag

Hyundai ix35 2.0 CRDi 1

70 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

JARLENS SEKEL. EN BERÄTTELSE OM 1200-TALETS SVERIGE

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 år
Ordfront. 1 uppl. 2002. 624 s. Inbunden. 22,5x15,5cm. 1150 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Illustrerad. Ur förordet: Folk säger att medeltiden var mörk, och det var den också. Bokstavligt talat mörk, om än ej i bildlig bemärkelse. Vid dess början låg makten i den mans händer som visste att ta den, vid dess slut fanns det bara en kund, en enda härskare av Guds nåde. Att det blev som det blev, att det svenska riket formades till den stat vi lever i idag, beror till icke ringa del på vad som hände på 1200-talet, eller rättare sagt på de människor som då bar upp utvecklingen. Det är om dem och deras värld jag har skrivit denna bok. Dick Harrison. Ur omslagstexten: Dick Harrisons JARLENS SEKEL är ett pionjärverk - den första stora populärvetenskapliga boken om det svenska 1200-talet. Med denna bok befäster författaren sin ställning som Sveriges ledande medeltidshistoriker.
160 kr
Bokbörsen.se
Smycken  ·  Hallands län

Köper guld, 190 kr/G. Vill även köpa klockor

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag köper de guld du inte längre önskar eller om du behöver pengar snabbt. Är intresserad utav 14 k och uppåt. Du får pengarna direkt och kontant. Betalar 190 kr per G. Finns i Varberg, men är flexibel och kan göra affären på annan ort. Är också en klocksamlare och är intresserad utav alla slags klockor som du vill sälja. Betalar bra för rätt klockor. Hör av dig antingen på mail eller mobilen 24/7. Vi hörs! Mvh Roy Dahlgren
0 kr
Blocket.se
Klockor  ·  Ludvika

Unika G-Shock, Viktorinox

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Förskott bet gäller. Endast seriösa svar tack. Viktorinox Chrono Classic XLS väldigt snygg endast 2 veckor gammal. Tror dom använder samma movement som i Breitling Aerospace. Ny pris i sverige ca 12000kr Säljes för 3500 inklusive frakt med Posten REK. Samlar Casio G-Shock DW5030C Från Resist Black Series 30 års Jubileum. Försök få tag i en sån här. Säljes för 1350:-inklusive frakt med Posten REK. Casio G-Shock GW-M5630A Från Rising Red Serien 30 anniversary Säljes för 1100:- inklusive frakt med Posten REK. Samt en unik från Viktorinox Travel Alarm Limited Edition mycket fin endast 2 veckor gammal. Säljes för 1500:- inklusive frakt med Posten REK Obs alla klockor är i mint condition förvarad av mig klocksamlare.
1 000 kr
Blocket.se

Klockor från hela världen

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Svenska Bokhandlarföreningen. Engelsk uppl. 1977. 256 s. Inbunden. kartonnage. 30x22cm. 1500 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Något föt klocksamlare .
300 kr
Bokbörsen.se
Klockor  ·  Stockholm

Rolex Explorer 1 box

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min fantastiska Rolex Explorer 1. En av Rolex mest klassiska sportklockor, stilren, sportig, elegant och i den perfekta storleken 36mm. Mycket fint skick, små repor som det alltid blir på klockor men kan lätt poleras till nyskick för någon hundralapp. Jag lämnar det till köparen då vissa vill ha det i helt orginalskick. Från -04, sparsamt använd. Av många ansedd som den snyggaste i kollektionen (däribland mig). Fungerar bra till kostym om man vill, men är sportig nog för en t-shirt också. Vattentät, Automatiskt urverk med lång gångreserv, nya stora rolexboxen med ytterbox och extra länkbit medföljer. Håller tiden perfekt. Tidigare ägd av känd klocksamlare/handlare i Stockholm. Allt är självklart äkta och orginal, äkthetsbevis kan ordnas på Kaplans om man så önskar. Skickas inom Sverige mot betalning, alternativt vid personligt möte i Centrala Stockholm. Missa inte chansen att få tag på en av de bästa rolexklockorna innan samlarvärdet går upp. PS. På förekommen anledning: tyvärr inga byten mot någonting, endast pengar är intressant så jag kan köpa vad jag vill.
24 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj