Quantcast
Till salu inom: ”

sylt kittel gryta 10l hackman rostfri säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kopparkittel

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min lägenhet på Sylte i Riksbyggens BRF Trollhättehus 12/ Kv. Biet. Lägenheten ligger på våning 2. Lägenheten har en låg månadsavgift som innefattar fri hushållsel/värme/vatten. Parkettgolv i hall & vardagsrum, laminat i kök och sovrum. Bra område med lekparker och nära till grönområden. Diskmaskin och spis utbytt 2005. Badkar och stor balkong finns. Stort Hobbyrum/förråd i källaren ingår. Lägenheten är tom och inflyttning kan ske snarast möjligt. Ring för mer information eller visning.
Storlek (BxDxH): 400x600x295mm Volym: 10 liter Effekt: 6000W Energi: 400V, 3~N www.restaurangstorkoksservice.se
Aquael akvarieset för räkor eller yngel 10 liter. Mått: 25x25x30 cm. Setet innehåller ett akvarium som är utrustat med skyddande plastramar, belysningsmodul, Pat mini filter och Hesatzone splitterfri värmare. Akvariet är tillverkad av en speciell typ av glas som motverkar reflektioner för ett kristallklart vatten. Svart grus blandat med torkad lera (kanon för växter) medföljer samt en plastväxt. Lampa ingår med både dagsljus och blått månljus. Köptes i vintras, så det är inte speciellt använt Luftpump med syresten finns, rekommenderas att använda istället för vanliga pumpen när ynglen är väldigt små. Kan fås med för 100:- extra. Kostade 400 ny och är använd i 1 månad Ett par guppy-yngel kan medfölja vid intresse Kostade 560:- nytt, säljes för 300:- eller billigare vid snabb affär http://www.pwss.se/ product.php?productid=10080&cat=1271&page=1 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Butinox Oljetäcklasyr är en högkvalitets tixotrop oljetäcklasyr med lång hållbarhet. Produkten har hög torrhalt och har god vidhäftning mot underlaget. Butinox Oljetäcklasyr innehåller filmkonserverande medel som bidrar till att minska risken för beväxtning av mögel och alger på träytan, samt specialoljor som motverkar torrt trä. Används till utvändigt trä där man önsker ett täckande utseende, men med en dämpad trästruktur. Används på nytt grundat, tidigare laserat eller täcklaserat trä, även på tryckimpregnerat, grundat trä. Produkten finns i 3L och 10L burkstorlekar och är brytbar i valfri kulör mot ett mindre tillägg. - Vi är exklusiv återförsäljare av Butinox färg i Norrbotten. Välj bland ett komplett sortiment för både utomhus & inomhus. Alltid till låga stormarknadspriser. Välkommen till vår Färgbar - vi ger dig råd & tips för att lyckas med säsongens målaraktiviteter. - Priserna gäller i vår byggstormarknad på Parallellgatan 13 i Kalix (skickas ej) - Coop medlemmar erhåller återbäring upp till 5% - Våra öppettider är Måndag-Lördag 7-19, Söndag 11-19
SYLT KITTEL GRYTA 10L HACKMAN ROSTFRI TJOCKBOTTNAD.