Quantcast
Till salu inom: ”

tält säljes

Tidigare annonser till salu

Bonnier i samarbete med Sv. turistfören. 1975. 3:e rev. utg. Limbunden, mjuka pärmar, 96s. 150g. Ilustrerad. Gott skick. Baksidestext: "En gång, sedan alltid" har författaren till Vandra i fjällen kallat första kapitlet i sin bok. Varför blir man så fjällbiten, varför ägnar tusentals svenskar en stor del av sin sommarledighet åt att bära, laga sin mat ute, kanske sova i tält, tampas med mygg, vada i iskalla bäckar? Boken ger något av svaret på deta. Den förklarar hur man förbereder sig genom att i detalj planera sin fjälltur, t.ex. val av färdkamrat, hur man provianterar och packar.
Vi söker just nu för vår kunds räkning en Arbetsledare för planering, mottagning och byggnation av tält inom eventbranschem, samt en hel del andra produkter som tillhör.Uppdraget är en inhyrning med möjlighet till övergång till kund.Start 15 april och minst t.o.m augusti 2011.UPPGIFTER: Du kommer att arbeta som projektledare och ta emot många transporter per dag och fördela ut dessa och placera ut så att felmarginalerna minskar, samt att logistiken fungerar " klockrent".Planering av transporterna.Planering av mottagningarna av transporterna samt inventering av materialet.Planering av byggnation av tält och allt vad det innebär.
Säljer mitt allväderställ som är ytterst lite använt. Inköpt 2008 på Touringbutiken. Racer heter det, och storleken är 6 xl.Har midjeband,så man kan minska det lite i midjan. OBS! Trots sina 6 xl, så ser det inte ut som nåt tält !! Det är i bra skick, med innerfoder som går att ta av. Jackan & byxorna går att koppla ihop med en dragkedja. Färgen på stället är grå & svart. Kan skicka foto via mms o så önskas.... Nypris är 4900 Kr Och vi säljer vårt för 2000 kr. Det finns strax utanför Ekeby. Inga mail tack.
Extremt fräsch peugoet, Pedant skött bil. måste ses och prov köras. tyvärr så fick den lite lack skador i vinter då den stod i ett garage tält som nötte på lacken på framskärmen, men det är dock det enda att anmärka på. Säljes nu, men ge mig ett seriöst bud, säljes helst till nån som tar väl hand om den och förstår bilens värde. Är inte i behov av pengar,så får ja inte det bilen är värd behåller ja den.
Vattentäta tak o väggar Polyester med PVC undersida 380g/m2. Färg: vit. Väggar ingår. Storlek: 3x6m. Vikt: 66+21kg. Kraftig aluminiumställning, ben 50mm sexkantsrör, takstag 35x18mm.Inga lösa delar. Flamskyddad duk. Ingångshöjd 1,80-2,10. Levereras komplett med:1st.väska med ställning på hjul,1st. väska med takduk+ 4 väggar. Stormlinor och förankringsstag ingår. Marknadens kraftigaste aluminium stomme. Lämpligt till mäss, depå, demo, marknadstält, mm. Monteras på 1 minut.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-06-07 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!