Quantcast
Till salu inom: ”

standby tält säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Primare CD31
F
Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Svenska Tält "Standby" finns i en mängd olika storlekar och utförande, läs mer på www.svenskatalt.se/swe/standby.html Priset i annonsen avser modell 6000 med burspråk. Säljes av RN Marin AB www.rnmarin.se Vår butik ligger mycket centralt vid Torp köpcentrum i Uddevalla (mellan Rusta och Inet). Våra huvudleverantörer är Watski och Kama Fritid. Vi har det mesta i tillbehör till din båt, husbil och husvagn. Dela upp din betalning, välj mellan olika alternativ, ex upp till 4 mån helt utan extra avgifter eller 12 mån räntefritt. Fraktkostnad tillkommer.
Övrigt Standby Svenska tält 7000 -11 Årsmodell: 2011 Typ: Husvagn-övrigt Info: Inkommande förtält: StandBy 7000 är ett idealiska fristående åretrunt tält med slussanslutning till husvagnen. Detta innebär att du kan koppla på vagnen och åka och tältet kan stå kvar. StandBy är konstruerade för att klara alla typer av klimat och väderlek. Tak är tillverkat av kraftig kapellväv och sidorna av stark acrylväv. Det stabila och genomtänkta stativet är tillverkat av aluminium. Levereras komplett med slussanslutning, innertak, gardiner, vagnskappa samt bakstycke. Nypris över: 60000:- Totalvikt: -1
Förtält Standby 5000. Förtältet är nedplockat av sakkunnig. Inga skador påträffade. Ganska smutsigt men bedöms vara enkelt att rengöra med vatten. Luftslussen mäter 2,60 m. Tältet är från 2012 och har en nyare variant av ventilation. Tältets längt 5,30. Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och om objektet säljs på auktion eller anbud.
Vi säljer vårt förtält som passar lika bra för den som reser mycket som för säsongs-camparen. Ett minimum av stänger gör Pacific 300 lätt att sätta upp. Ett myggnätsfönster med folieklaff i den ena gaveln ger möjlighet till ökad ventilation i förtältet. A-Mått: 1000 Djup: 3 meter Stativ: Prenox stålrör Gardiner: vita Köpt våren 2014, säljes då vi köpt Standby tält. Kan hämtas i Örebro eller Uppsala.