Till salu inom

"mckinley beta 5 tält säljes"

Uppsala
Idag

Packrafts uthyres

Blocket.se
Sundbyberg
Idag

Fristående året runt tält

8 500 kr
Blocket.se
Härryda
Idag

Moto ace air 400 xxxl förtält

14 000 kr
Blocket.se
Idag

Tält Hilleberg Keron 4 GT

11 500 kr
Blocket.se
Kristianstad
Idag

Hobby 540 UL excellent

145 000 kr
Blocket.se
Mora
Idag

Jofa tält

1 500 kr
Blocket.se
Östra Göinge
Idag

Förtält

6 500 kr
Blocket.se
Butik Norrköping
Idag

Beta 125

56 900 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Idag

Beta 125 RR

42 900 kr
Blocket.se
Ängelholm
Idag

Solifer 510 nordica

35 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Camping och Frilufsliv  ·  Norrköping

McKinley Beta 5

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
5 manna tält säljes endast använd ca en vecka säljes p.gpa. att barnen har egna familjer nu och dom har egna tält! Beskrivning Tältet är uppdelat i ett tvådelat sovutrymme och en stor absid i var sin ända och är ett tunneltält. Absiden har väl tilltagen ståhöjd men levereras utan golv vilket kan köpas till för knappt 200,-. Man sätter upp tältet genom att trä in de färgkodade tältpinnarna i sina tygfickor i ytterduken. Sedan reser man tältet med hjälp av stormlinorna så att det hålls uppe. Sovutrymmena som består av två stycken innertält hängs sedan upp inuti yttertältet. Ring endast kollar ej mailen så ofta och eventuell prisdiskussion skötes öga mot öga ej genom telefon!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 500 kr
Blocket.se
Camping och Frilufsliv  ·  Vänersborg

McKinley Beta 5

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
5 manna tält säljes endast använd ca 4 år säljes p.g.a. att familjen utökats. Beskrivning Tältet är uppdelat i ett tvådelat sovutrymme och en stor absid i var sin ända och är ett tunneltält. Absiden har väl tilltagen ståhöjd, finns även tillhörande innergolv som köptes extra. Man sätter upp tältet genom att trä in de färgkodade tältpinnarna i sina tygfickor i ytterduken. Sedan reser man tältet med hjälp av stormlinorna så att det hålls uppe. Sovutrymmena som består av två stycken innertält hängs sedan upp inuti yttertältet. Fickor för smart förvaring finns på sovdelarnas yttersidor. Man kan välja om man vill ha en lr båda sovdelar uppe. Ring endast kollar ej mailen så ofta! 1000:- BVSA!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se

Tält McKinley Beta 4

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Helt och felfritt tält. Inga tillbehör saknas. Identiskt med McKinley Alpha 5 men något smalare. Mycket rymligt med ståhöjd inne i tältet. Använt av 2 vuxna och 3 mindre barn utan problem. Lätt att sätta upp av en eller två personer. Innertält med myggnät för sovdel som går att dela i två delar eller i en stor del. Innergolv är extrautrustning som ingår. Två ingångar, sidan eller gaveln. Perfekt campingtält för familjen!
995 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kiruna

Tält, McKinley Beta 5

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Stort 5-manna tält. ca 6 år gammalt. Använt ca 2 veckor sammanlagt. Yttertält med ståhöjd samt två innertält för 2 respektive 3 man. Säljes pga platsbrist Skall vara komplett. Vissa mindre tältpinnar kan (som alltid med tät) saknas.
900 kr
Blocket.se
Camping och Frilufsliv  ·  Sundsvall

5-mannatält

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Tunneltält McKinley Beta 5 Tältet är uppdelat i ett tvådelat sovutrymme (2+3 personer) och en stor absid i med flera "fönster" och full ståhöjd. Lättuppsatt och mycket rymligt. Campingbord och "garderob" ingår i priset. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj