Quantcast
Till salu inom: ”

mckinley beta 5 tält säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vinterskor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

5 manna tält säljes endast använd ca en vecka säljes p.gpa. att barnen har egna familjer nu och dom har egna tält! Beskrivning Tältet är uppdelat i ett tvådelat sovutrymme och en stor absid i var sin ända och är ett tunneltält. Absiden har väl tilltagen ståhöjd men levereras utan golv vilket kan köpas till för knappt 200,-. Man sätter upp tältet genom att trä in de färgkodade tältpinnarna i sina tygfickor i ytterduken. Sedan reser man tältet med hjälp av stormlinorna så att det hålls uppe. Sovutrymmena som består av två stycken innertält hängs sedan upp inuti yttertältet. Ring endast kollar ej mailen så ofta och eventuell prisdiskussion skötes öga mot öga ej genom telefon!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 manna tält säljes endast använd ca 4 år säljes p.g.a. att familjen utökats. Beskrivning Tältet är uppdelat i ett tvådelat sovutrymme och en stor absid i var sin ända och är ett tunneltält. Absiden har väl tilltagen ståhöjd, finns även tillhörande innergolv som köptes extra. Man sätter upp tältet genom att trä in de färgkodade tältpinnarna i sina tygfickor i ytterduken. Sedan reser man tältet med hjälp av stormlinorna så att det hålls uppe. Sovutrymmena som består av två stycken innertält hängs sedan upp inuti yttertältet. Fickor för smart förvaring finns på sovdelarnas yttersidor. Man kan välja om man vill ha en lr båda sovdelar uppe. Ring endast kollar ej mailen så ofta! 1000:- BVSA!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Helt och felfritt tält. Inga tillbehör saknas. Identiskt med McKinley Alpha 5 men något smalare. Mycket rymligt med ståhöjd inne i tältet. Använt av 2 vuxna och 3 mindre barn utan problem. Lätt att sätta upp av en eller två personer. Innertält med myggnät för sovdel som går att dela i två delar eller i en stor del. Innergolv är extrautrustning som ingår. Två ingångar, sidan eller gaveln. Perfekt campingtält för familjen!
Stort 5-manna tält. ca 6 år gammalt. Använt ca 2 veckor sammanlagt. Yttertält med ståhöjd samt två innertält för 2 respektive 3 man. Säljes pga platsbrist Skall vara komplett. Vissa mindre tältpinnar kan (som alltid med tät) saknas.
Tunneltält McKinley Beta 5Tältet är uppdelat i ett tvådelat sovutrymme (2+3 personer) och en stor absid i med flera "fönster" och full ståhöjd. Lättuppsatt och mycket rymligt. Campingbord och "garderob" ingår i priset. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.