Quantcast
Till salu inom: ”

tak vagga säljes

Rinnovera

Värnamo

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en vagga som inte används längre. hänges i taket. kan användas till barnet är ca 6 månader. Inköpt på babyproffsen, nypris 1000 kr. Säljes för 500 kr Har även täcke och kudde till vaggan, samt sängkläder. + 3 oanväda pyjamas. Pris 150 kr Har 2 babysitters. Den första är en Babybjörn av äldremodell. pris 100 kr Den andra är en babysitter med gym och vibrator. Är otvättad på bilden, men är nu tvättad och ren. Pris 250 kr
Efter att ha varit "lagrad" under tak på trailern i 4 år med konserverad motor är denna välvårdade och sjövärdiga båt till salu. Modellen är av"Exclusive"-serien med blått skrov och teaklaminat i durken. Snygg att se på. Kompass, Fishfinder ekolod, tampar, fendrar mm finns med ombord. Båten är servad och sjösatt igen denna sommar. Bromsad, besiktigad trailer med självjusterande vagga och tipp kan köpas till om så önskas.
Har en superfin Leander vagga med stativ till salu. Min dotter har inte velat ligga i den tyvärr så den är mycket sparsamt använd. Finns även en krok man kan ha ifall man vill ha den i taket. Följer även med en "stödpinne" att sätta mellan stativets topp och taket ifall man vill ha ännu mera stadga. Men stativet i sig är väldigt stabilt utan. Länk om man vill läsa lite om vaggan: http://www.jollyroom.se/varumarken/e-m/leander/leander-vagga-inkl-madrass-och-takkrok.html Nypris vagga: 1949:- Nypris stativ: 1049:- Ring, sms'a eller maila
Mycket fin Leander vagga! endast 2000kr vaggan nypris 1949kr Bäddmadras nypris 349kr har två styken den enna aldrig använd men tvättad. Skummadrss nypris 399kr stativ nypris 1079kr Sänghimmel nypris 499kr totalt nypris för detta 4624kr Obs! korken man kan hänga den i taket med har jag ej, men den kostar 59kr Allt har blivit tvättat och kommer från djur och rökfritt hem.
Leander vagga. Använd till 2 barn de första 3 månaderna. Mkt bra skick, inga fläckar. Takkrok och madrass medföljer. Unik vaggtyp tillverkad i rena naturmaterial. Utvecklad i samarbete med barnsköterskor och sjukgymnaster. Enpunktsupphängningen ger fria rörelser, som barnet känner igen från sin fostertid. Barnet kan själv sätta vaggan i små svängningar vilket ger barnet rogivande rörelser. Vaggans höjd kan justeras fritt. Hängs i taket eller på stativ som köps som tillbehör. Bäddmått: L 82 cm, B 50 cm.