Quantcast
Till salu inom: ”

vagga på hjul säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Natti natti
F

Tidigare annonser till salu

Fin Beige Crescentvagn år 2009. Vagnen fungerar från dag 1 då sittdelen lätt görs om till liggdel. Liggdelen är utsrustad med madrass och som tillbehör till liggdelen finns även skenor så du kan använda den som babysitter, resesäng, vagga o.s.v Vagnen är aldrig använd som liggvagn, madrass och tillbehör är helt nya! Sittdelen, går att justera i olika sov och sittställningar, man kan enkelt göra den framåt- eller bakåtvänd. Suffleten är super sommaren då den går att justera långt fram. Hjulen fram är svängbara vilket gör den mycket smidig. Fin Vagn som slumpas till lågt pris då vi inte har någon nytta för den.
Svart barnvagn Crescent M300. Använd ca 6mån. beg. .Vagnen har del som barnet kan ligga ner i. Sen kan man även ändra den delen så att det blir en sittvagn. Det medföljer även medar som man kan sätta liggdelen så att det blir som en vagga/babysitter. Två mindre rörliga/fasta hjul fram samt två stora hjul baktill. Vilket gör den fin att köra. Mycket bra skick. Läs mer om vagnen följande länk: http://www.crescentbaby.se/ftp/Crescent_Barnvagnar_2008.pdf Ring sms eller mail. Seriösa kommer och kollar inte mailar efter bilder.
Fin segelbåtskärra för kortare transporter. Stöttorna har goda injusteringsmöjligheter både bredden och höjden. Kärran har tidigare använts till en Misil II (ca 7.40 lång, 2.30 bred, vikt ca 1.9 ton). Plockas hjulen av fungerar konstruktionen som en mycket stabil vagga. Kärran är uppbyggd i sektioner vilket gör att den lätt kan plockas isär och fraktas en vanlig bilkärra för längre transporter, den är alltså lätt att förvara undertiden båten ligger i vattnet. Kärrans storlek: Total bredd: 2.7m Bredd mellan stöttorna: 2m Avstånd mellan stöttbankarna: 2.4m Totallängd med drag ca 5,5m
Nu säljer vi vår sons fina vagga eftersom han nu har växt ur den. Det finns hjul till vaggan så den enkelt går att rulla runt om så önskas men just nu står den utan. Vaggan är utrustad med spärr så att man lätt kan spärra vaggan så att den inte gungar. Det som följer med vaggan är det röd/vita spjälskyddet ni ser bilden (randig ena sidan och nallar andra) och madrass. Fler bilder kan mejlas vid intresse. Pris: 600:-
En vit vagga obetydligt använd, då sonen bara sover i vagn. Står mest och samlar damm så därför säljer jag den. Vaggan har gungfunktion och spärr för fast läge och hjul som underlättar förflyttning. Hjulen går även att låsa. Den är stabil och robust och stor i måtten. L94 x B53 x H85. Bebisen ryms alltså länge i den. Madrass, spjälskydd, täcke och kudde med påslakan och örngott ingår. Först till kvarn...!