Quantcast
Till salu inom: ”

vagga troll säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Påslakansetet från Troll är tillverkat i ÖKO-tex miljöcertifierad bomull, allergisäkert. Alla material och färgämnen i produkten är godkända enligt Sveriges EU-normer. I setet ingår en lakan och ett örngott. Passar till vagn och vagga. 100% bomull, tvättas i 60 grader Mått: Påslakan 70 x 80 cm Örngott 28 x 35 cm
Svartmålad vagga Troll i superskick. Yttermått: 87 x 52 x 105 cm. Innermått: 40 x 89 cm. Madrass på köpet. Har endast använt den i 6 månader. säljes för 1200 kr Har även en bärsele, aldrig använd. Säljes för 300 kr Den är såld 28/3-12 Sängmobil med fjärrkontroll Säljes för 400 kr Jag nås bäst på tel då jag sällan kollar min mail. Hämtas i Farsta Centrum
Våran fina vagga ska nu säljas eftersom min dotter växt ur den. Den har inga skavanker, ser som gott ny ut. Det vita skyddet runt omkring ingår och även en sprillans ny och oanvänd madrass (köpt på babyland i november 2011). Den har fyra hjul som kan spärras om man vill, alla fungerar självklart. Finns att hämta på drottningholm/lovö. Hör av er på mailen vid intresse så hör jag av mig snarast / Mvh Johanna!
Hej säljer min vita vagga troll gungbar med hjul medföljer madrass. mkt fint skick. 900kr Sulky quinny zapp, den absolut bästa sulkyn på marknaden. Tre olika lägen varav ett fullt liggbar. Kan vändas mot eller från sig. Adaptrar för att fästa babyskydd medföljer samt regnskydd. Mkt fint skick köpt i dec, säljes pga behov av dubbelsulky. Kvitto och garanti finns. Nypris 3500:-, mitt pris 1500. Den blir lika liten som paraply sulky när man fäller ihop den.
Nu är det dags att göra sig av med min vagga av märket troll då min son har växt ur den. Den är i mycket fint skick och nästan oanvänd då min son har fått sova bredvid mig istället. Vaggan står på hjul som går att montera bort om man vill det. Finns också en spärr för om man inte vill vagga. Maddrass, spjälskydd, täcke och kudde med lakan medföljer. Vaggan köptes ny för några månader sedan för 1500. Nu säljer jag den med alla tillbehören för 1300.