Quantcast
Till salu inom: ”

tanaka isborr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Isborr

Grums
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den här snabbkopplingen monterar du enkelt fast på spiralen till din motorisborr. Den gör så att transporten av isborren går smidigt, du behöver ínte längre använda verktyg. Du förlänger din borr ca 9,5cm och totallängden på kopplingen är 15cm. Den passar till Moraspiralen(Tex Hitachi, Tanaka) och andra spiraler med samma dimension. Diametern på kopplingen är 21,9mm. Frakt tillkommer med 69:- Fraktfritt vid beställning över 1000:- Välkommen till vår butik i Piteå.
Den här snabbkopplingen monterar du enkelt fast på spiralen till din motorisborr. Den gör så att transporten av isborren går smidigt, du behöver ínte längre använda verktyg. Du förlänger din borr ca 9,5cm och totallängden på kopplingen är 15cm. Den passar till Moraspiralen(Tex Hitachi, Tanaka) och andra spiraler med samma dimension. Diametern på kopplingen är 21,9mm. Frakt tillkommer med 69:- Fraktfritt på order över 1000:- Välkommen till vår butik på Annelund, Månskensgatan 52, Piteå.
Tanaka T-23 nyskick, genomgången nya membran,nytt luftfilter, går som en Tanaka ska. borr diam 125mm, borrdjup 850mm tel 070 565 46 50 ring för mer info mvhjanne
Tanaka isborr, så gott som nytt. 90mm spiralborr medföljer.
Tanaka TED-262H motorisborr lite använd (borrat max 20 hål med den)