Quantcast
Till salu inom: ”

tavla signerad hallerdal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Inredning

Helsingborg
Tavla

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Signerad Av Matrix Skådespelare Samlarutgåva Ett mycket värdefullt samlar objekt att äga. Snyggt inramad och presenterad Matrix Autografer. Signerad i person av Keanu Reeves, Laurence Fishburne och Carrie-Anne Moss. Tydliga och snygga signaturer. Perfekt för dig som är en film eller autograf samlare. Passar också om du eller någon annan är en stor Matrix fan då är detta ett måste på vägen. Individuellt så säljs deras Signaturer för ca. 2000:- per styck så detta är ett mycket bra pris med att den är också inramad i en film anpassad ram. Köptes i London för: 5400:- Säljes för endast: 1500:-
Arkitektonisk komposition Signerad och numrerad: 50/100 Färgserigrafi Storlek 90x100 cm Konstnären är sannolikt den amerikanske konstnären DAVIES, Richard (född 1944) Vit träram med glas. Ramen är intakt men lite sliten och behöver putsas. Säljes för vrakpriset 300 kr! Inköpt på auktion för 1.500 kr. Hämtas i centrala Stockholm Väl mött! Elisabeth Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tavlor med äkta färglitografier av Erland Cullberg. Båda är modernt och prydligt inramade bakom glas och har yttermåtten ca 50x70 cm. Tavla nr 1 Paret (enligt bild 1). Blyertssignerad E Cullberg. Pris 600 kr Tavla nr 2 Kvinna (enligt bild 2). Blyertssignerad E Cullberg. Pris 600 kr. Vid samtidigt köp av båda tavlorna är priset endast 1000 kr. Välkommen !!!!!!
Olja på duk Bredd 0.70 Höjd 0.60