Quantcast
Till salu inom: ”

tavla stor oljemålning säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en tavla som enligt uppgift är ca 100år gammal. Storlek 150cm x 100cm. Oljemålning. Pris. Bud? Är intresserad av diverse byten. Bytesvärde ca: 10.000kr. Endast telefon kontakt. Mvh
Den är en stor tavla, handmålad oljemålning på duk. Storlek, 90x120 cm och finns 4 delar. Man kan hänga upp direkt på väggen. Vi har större bilden och vi kan skicka via epost om det behövs så att man kan se detaljer. Den kostar 999 kr och man kan hämta själv. Eller det kostar 199 kr för frakten inom hela Sverige. Man kan skicka epost eller ringa mig och beställa en tild och hämta. Om man inte kan hämta själv, kan den skickas inom 24 timmar.
Den är en stor tavla, handmålad oljemålning på duk. Storlek, 70x160 cm och finns 4 delar. Man kan hänga upp direkt på väggen. Vi har större bilden och vi kan skicka via epost om det behövs så att man kan kolla alla detaljer. Den kostar 999 kr och man kan hämta själv. Eller det kostar 199 kr för frakten inom hela Sverige. Man kan skicka epost eller ringa mig och beställa en tild och hämta. Om man inte kan hämta själv, kan den skickas inom 24 timmar.
Den är en stor tavla, handmålad oljemålning på duk. Man kan se att tavlan målades med mycket oljefärg. Storlek, 170x100 cm och finns 5 delar. Man kan hänga upp direkt på väggen. Vi har större bilden och vi kan skicka via epost om det behövs så att man kan kolla alla detaljer. Den kostar 999 kr och man kan hämta själv. Eller det kostar 199 kr för frakten inom hela Sverige. Man kan skicka epost eller ringa mig och beställa en tild och hämta. Om man inte kan hämta själv, kan den skickas inom 24 timmar.
Den är en stor tavla, handmålad oljemålning på duk. Man kan se att tavlan målades med mycket oljefärg. Storlek, 120x250 cm och finns 4 delar. Man kan hänga upp direkt på väggen. Vi har större bilden och vi kan skicka via epost om det behövs så att man kan kolla alla detaljer. Den kostar 999 kr och man kan hämta själv. Eller det kostar 199 kr för frakten inom hela Sverige. Man kan skicka epost eller ringa mig och beställa en tild och hämta. Om man inte kan hämta själv, kan den skickas inom 24 timmar.