Quantcast
Till salu inom: ”

stor tavla av lars tunebo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Puma sneakers

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stor Tavla 140cm * 70cm av konstnären Lars Tunebo. Akryl på Trä, med träram. Dessa var väldigt populära när jag köpte tavlan ca 1999 men kanske inte nu längre. . . Nu har den stått i garaget de sista åren och det är lika bra att sälja den. Fick den värderad till ett inbytespris på 5000kr på galleri, men kan tänka mig sälja den billigare i kontanter... Kom med ett bud. Den har en liten skada i nederkant på ramen, det går nog att limma och bättra på.. / fredrik
Hej! Säljer min stora (75*150) canvastavla för halva priset. Den är köpt för ca 8 månader sedan så den är i nyskick och har inga fel men jag har fått upp ögonen för en ny tavla som jag vill köpa istället. Därmed det halva priset. Ni kan google på LIFE IS BEAUTIFUL TURKOS för mer info om tavlan. Hör av er på mejl eller mobil. Vi hörs!
* Säljer vår beiga hörnsoffa som vi haft i vårt extra tv-rum. Finns två svaga mörka fläckar på ena armstödet och sidan (visas på bild). Kan gå bort med möbeltvätt som man köper i vanliga matbutiker, har ej testat. För övrigt i fint skick och inget nedsutten. PRIS: 680 kr (först till kvarn och behöver hämtas snarast möjligt) * Stor Tavla i svart/vit/grå med silvergrå ram. B93cm och H121cm PRIS: 140 kr Finns strax utanför Mantorp. Sms:a eller maila!
Hej! Säljer en stilren och snygg säng köpt på RS möbler i oktober 2013 (kvittot finns) den är knappt använd och i mycket gott skick då jag haft den i en övernattningslägenhet. Nu har sängen stått oanvänd i vardagsrummet i 3 månader. Dock blev det en ca 10 cm stort streck på bäddmadrassen (se bild) när jag flyttade sängen till en annan lägenhet, det är inget som stör då madrassen är vändbar och med lakan på syns det inte alls. Mycket säng för pengarna! Märke: Bellus single silk Madrass: Extra fast (extra hård) Bäddmadrass: Fast 6 cm tjock Bredd: 140 cm Ben: 23 cm höga svarta träben, perfekt att ha förvaringslådor under sängen. Tyget på madrassen har jag personligen valt till i en mörkgrå kulör. Pris: 3000kr BVSA (kostade 5800kr kvittot finns kvar) Jag säljer även en riktigt fin och stor Buddha tavla,airbrush på canvas tror jag det heter. L:120cm H:100cm Pris: 500kr OBS! SMS/Mail kontakt i första hand.
Lars Tunebo fina stora tavla . Med ram och glas original 160x125cm. 0708-538538