Quantcast
Till salu inom: ”

taylor glassmaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Glassmaskin

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena säljer ett gäng kylar & frysar. Då vi köpt hela nya maskiner och håller på renovera så är vi inte längre i behov av dessa. Alla funkar till 100% och är inget som hellst fel på dom. Först är dom lite större Accord kyl & frys. 85cm i bredd & 70cm i djup. Sen har vi Metos kyl & frys, 60 i bredd & 70 i djup. Sen har jag en kyl med märket Sval, lite osäker på storleken på den men den är ca som metos ovanför. Handtaget på den är sönder, annars är det inget fel på den kyler som vanligt. Glassmaskin Taylor Ph90 & Slushmaskin har jag också. Bud som gäller på dessa, intresserade? Bara att slå en pling först till kvarn som gäller......
Lättplacerad, luftkyld, en smak. Standby eliminerar din rengöring till endast 2 ggr per vecka. Tillverkat i rostfritt, i robust konstruktion. Mixbehållare: 7,6 liter Fryscylinder: 1,4 liter Kapacitet: 11,5 kg/tim Bredd: 44,19 cm Djup: 70,20 cm Höjd: 71,12 cm Mer info: http://www.taylor-company.com/product/s_PDF/s0152.pdf Mjukglassmaskinen är i nyskick och fungerar utan problem! Manual, instruktions-dvd, papper och tillbehör medföljer. Nypris är över 70 000 kr!
Glassmaskin Taylor PH71 säljes för Bra skick ,snabb,lätt rengöring, Ingen sista pris kompis ring för mer info svara ej på mail 0761088661
Hej säljer nu min glassmaskin & milkshake. Den är i bra skick och fungerade sist vi använde den men den har inte använts på 2 somrar då vi köpt in en ny maskin. Bud tack!!! DEN SOM ÄR INTRESSERAD RINGER. KOMMER INTE BESVÄRA MIG MED ATT SVARA PÅ MAIL.
Taylorglassmaskin ca 2 år Med tillhörande rengörings kit Medföljer även: Ställ till topping och bägare En bra glass maskin som funkar problem fritt. Ej moms Frakt bet. Av köparen Pris kan diskuteras! Skambud besvaras ej!