Quantcast
Till salu inom: ”

taylor gitarr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dark Honeyburst med limited edition Gatorcase, Nypris då 29.000:-. Den är i fint skick och helt underbar att lira på. Detta ex är från den allra första lilla serien man byggde 2005 och alla de gurorna är helt handgjorda och perfekt uppsatta då de for runt i händerna på duktiga demokillar runt om i världen. Finns massor med klipp på youtube som påvisar det unika med denna gitarr, akke och ylande elgura i ett. Prutar inte en krona på detta pris.
Taylor BTO, tillverkad i ett ex!!! Helt unik gitarr i solid flammig lönn och granlock. Fenomenala inlägg och utmärkt bookmatchad lönn och sitkagran. Detta är nog den finaste Taylorn vi sett alla kategorier! Men mikrofonsystem och med case. Taylors retail: 92000:- Välkommen till oss på Odinsgatan 13 i Göteborg. Använd gärna våra gratis parkeringar intill vårt hus. Hjärtligt välkommen till 4Sound Göteborg. Vi skickar till hela Sverige för 129:-
Builders Reserve , den finaste serien hos Taylor. Denna unika handbyggda gitarr finns i ett mycket begränsat antal och är mycket exklusiv. Observera inläggen, detaljarbetet och ex.vis armrest som gör gitarren väldigt behaglig att hålla i . Helsolid, Maple i sidor och botten, Spruce i topp, inbyggt mik.system. Till gitarren hör en handbyggd exklusiv förstärkare på 40w i en otroligt snygg retro-design. Detta kit är oslagbart i kvalitet och stil. För den riktiga finsmakaren !
914ce En exklusiv gitarr i Taylor's väl utsmyckade 900-serie, här med formen Grand Auditorium som är är väl lämpad för ett stort antal spelstilar. Kropp i solid Indian Rosewood och lock i solid Sitka-Gran. Rosewood binding och "Cindy" inlägg i greppbrädan. Denna modell har Taylor's exklusiva CV-bracing. Utrustad med Expression Pickup System. Hardcase ingår. Garantin mot fabrikationsfel sträcker sig över inte mindre än 12 år. Fri frakt inom sverige. Välkommen till Nya Musik - ett av Sveriges få utvalda auktoriserade Taylor-centers. 39.900:-
Denna gitarr är helt oanvänd. Topp i quiltad lönn, kropp och hals i mahogny. Greppbräda i ebenholz. Banden är nog närmast "medium jumbo". All mekanik är Taylors egen design och mickarna är Taylors egna konstruktion med coilsplit (5-läges switch). Svajstall och låsbara stämskruvar. Naturligtvis ingår fodralet på bilderna. Ett otroligt välbyggt instrument, som är fantastiskt vackert för ögat. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.