Quantcast
Till salu inom: ”

technics skivspelare säljes

Systemdek iix

Stockholm

Tidigare annonser till salu

2 st Technics 1210or och supermixern NUMARK Pro SM1 (Q-berts favorit) till salu. Dags att någon med tid och passion tar över dessa underbara instrument. Allt är utmärkt skick, förutom en lampa som inte lyser på en av skivspelarna. Skivspelarna i nyskick (7-8000 styck), Mixern (Köpt för 7000sek). Hela paketet säljs för 9500 sek alternativt 3500/skivspelare med samt 2500 för Mixern. Slipmats ingår, kan inkludera några nica scratch skivor. Kåpor medföljer. Finns på Bondegatan på Söder. Ring vid intresse, tacksam för endast seriösa intressenter. Endast avhämtning
Säljer mina två st skivspelare Technics SL-1210M3D + mixer. Har även en back med house LP-skivor som du får med. Den ena plastbiten som täcker skivspelarna (den avtagbara) har ett litet hål och är skadad. Skivspelarna är annars spelade på kanske 40h totalt vilket inte är mycket. Mixern köpte jag för 2500 kr för ett bra tag sedan mer vet jag inte förutom att den funkar fint. Ge ett bud!
Jag säljer nu min Technics SL-1210 mk2 + SHURE M44 -7 -pickup. Den används inte längre och är bara i vägen. Har haft den i några år men tappade intresset efter bara några månaders scratchande och mixande. Den är i fint skick och allting fungerar som det ska. Det sitter en SHURE M44 -7 -pickup på och en sprillans ny nål. Det följer även med två slipmats samt orginal-plastmattan och lock. Hör av Er om ni är seriöst intresserade. Eventuell prutning sker på plats. PS. Säljer även en mixer ECLER HAK 300.
Säljer nu min Technics DZ1200. Det är en digital direktdriven CD-spelare för DJ-bruk eller bara som en snyggt designad spelare att ha hemma. Designen bygger på Technics klassiska skivspelare för vinyl - Technics 1200. Spelaren har inbyggda effekter, sampler och fyra cue-pads. Spelaren har även en SD-slot som det går utmärkt att spela från. CD-spelaren har bara använts hemma som spelare, dvs det har inte scratchats på den eller DJ:ats med den. Den fungerar helt felfritt och ser fräsch ut.
Rensning av gamla ljudprylar: 1. Technics SL-23A Skivspelare från Technics. Sparsamt använd och i mycket fint skick. Även lock är i väldigt fint skick med kanske någon smärre synlig repa. Väldigt snygg och stilren modell. Pris: 1200 kr Det går att se, klämma och testa på plats. Nås endast på telefon vid intresse, mejl besvaras ej. Välkommen Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.