Till salu inom

"thermomix sverige säljes"

Butik Järfälla
Igår

Volkswagen Passat GTE Eu6 2...

258 900 kr
Blocket.se
Butik Sverige
Igår

Audi TT Coupé 1.8 T 180hk N...

44 500 kr
Blocket.se
Butik Haninge
Igår

Titan tv bänk svart

1 595 kr
Blocket.se
Butik Sigtuna
Igår

Volvo XC60 B4 AWD Inscripti...

499 900 kr
Blocket.se
Butik Sigtuna
Igår

Mazda 3 Sport 2.0 Vision Na...

137 400 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Kajakpump, flottör och leas...

400 kr
Blocket.se
Butik Hallands län
Idag

Mercedes-Benz AMG G 63 585h...

1 949 000 kr
Blocket.se
Butik Sverige
Igår

Renault Zoe 52 kWh R135 (13...

155 833 kr
Kvd.se

Tidigare annonser till salu

Sveriges historia från äldsta tider till våra dagar för svenska folket. Del 1, Inledande överblick = Forntiden = Medeltiden / OBS! Bilden visar bokryggen och den utfällda främre pärmen.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 år
Inbunden. 2:a omarbetade och tillökade upplagan Fröléen, 1925 i halvfranskt band i gott skick [ omfång: 319 s. : rikt ill.; 25 x 17 cm; 815 gr ] - TIPS ! Vill du enkelt överblicka och göra nya upptäckter av intressanta böcker i ett ämne, utan att behöva bläddra igenom tusentals ovidkommande söksvar? GÖR DÅ SÅ HÄR: följ länken SÖK BLAND SÄLJARENS ANNONSER här nedan. Säljarnas egna sidor kan läggas upp som favoriter/bokmärken. Följ länkarna till vänster på sidan till säljarens egna kategorier (ämnesområden). Kategorierna är finindelade och sorterade alfabetiskt efter den inledande ämneskoden på samma sätt som i ett bibliotek. Där hittar du även utförliga beskrivningar och bilder av böckerna. Är du intresserad av fler böcker i samma ämnesområde som just denna bok väljer du kategorin: Kc Sverige
80 kr
Bokbörsen.se
Böcker och Litteratur  ·  Västra Götalands län

Köpes Barnböcker till förmån för barn i Sverige o. Ukraina!

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Hej! Köper Barnböcker m.m.nytt som beg. i gott skick. Köpes till förmån för barn. Böckerna Ges sen direkt vidare till barn eller säljes via loppis m.m. till förmån för social verksamhet och akut hjälp till barn och vuxna i Sverige och Ukraina. Intresserad? Hör gärna av dig,skicka ett meddelande till mig via meddelande-länken bredvid min text upp i vänster hörna. Så hör jag av mig via mail eller telefon till dig. Mvh. Eva i Göteborg.
0 kr
Dagensannonser.se

EWK SER PÅ SVERIGE

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 år
Litteraturfrämjandet. 1 uppl. 1988. 203 s. Häftad. 17,5x14,5cm. 215 gram. Gott skick. Illustrerad. Se foton. Ur baksidestexten: Som EWK är han känd över hela världen, en genial konstnär som fått ta emot nästan alla hedersbetygelser som en kommenterande tecknare kan få. Evert Karlsson är hans borgerliga namn, född 1918 på en liten gård i Östergötland och länge verksam i jordbruk innan han blev tecknare på heltid. I mer än fyra decennier har han kommenterat svenska och utländska förhållanden med sitt tuschstift. Därtill har han gjort ett nästan oöverskådligt antal illustrationer i skrifter av olika slag. I denna volym, som är en originalutgåva, har ett stort antal exempel på hur EWK SER PÅ SVERIGE sammanställts och kommenterats. Det är en samling som präglas av både humor och allvar - och som väcker till eftertanke. Valter Ersson gör i inledningen till boken ett lättsamt skrivet porträtt av tecknaren och människan EWK.
95 kr
Bokbörsen.se

Ödets teater / Ödesföreställningar i Sverige vid 1700-talets början

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Nordic Academic Press. 2009. 264 s. Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick. Förlagsny. /Finns i Sthlm Förlusterna vid det stora nordiska krigets slut 1721 innebar ett förkrossande slag mot Sverige och den svenska äran. Man förlorade sin stormaktställning, stora landområden och tappade ansiktet inför omvärlden. För att kunna förstå, beskriva och förklara denna katastrof fick svenskarna ta överjordiska begrepp till sin hjälp: försynen, ödet och lyckan hade styrt händelserna till svenskarnas nackdel. I Ödets teater berättar idéhistorikern Andreas Hellerstedt hur ödesföreställningar vävdes ihop med verkliga händelseförlopp och fick en meningsfull tolkning i 1700-talets Sverige. Försynen var den Guds plan efter vilken man menade att världen styrdes. Ödet var de naturliga orsaksförloppens kedja, och slutligen var Lyckan, Fortuna, namnet på den sinnebild som hade makten över detta svårbegripliga skeende. Historien om den svenska stormaktens fall beskrevs som ett skådespel genom vilket Gud undervisade människorna. Då Sverige förlorade sin roll på den europeiska scenen utgjorde händelseförloppet en ödets teater. Skådespelets syfte ansågs vara att svenskarna skulle få lära sig ödmjukhet, stoiskt jämnmod och förtröstan på Guds försyn. Andreas Hellerstedt är idéhistoriker och har disputerat vid Stockholms universitet. Ödets teater är hans doktorsavhandling.
130 kr
Bokbörsen.se

Teknisk säljare Sverige / Norge

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Bircher Reglomat AG är ledande på sensorer för automatiska dörrar, industriportar och grindar. Vi expanderar i Norden och söker nu i första hand för placering på vårt kontor i Limhamn. (Placering på hemkontor längre upp i Sverige kan ev. vara ett alternativ) Vi söker en person som: Talar och skriver flytande svenska (Kan du norska är det ett stort plus). Är tekniskt utbildad med lite baskunskap om elinkopplingarÄr självgående och villig att frekvent resa i Sverige/Norge. Har goda IT-kunskaper och förmåga att sälja samt produktutbilda våra kunder och deras installatörer. Orderadministration och telefonsupport är också en del i arbetet. Du hittar mer information om jobbet och vad vi erbjuder på: http://birchernordic.blogspot.com/2011/05/vi-soker-teknisk-saljare-sales.html Skicka senast den 10 juni, in din ansökan med löneanspråk till: info@bircherreglomat.se
0 kr
Metrojobb.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj