Quantcast
Till salu inom: ”

thomas sandell ljusstakar asplund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ljusstake

Kungsbacka
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer vi vår fina matsalsmöbel, matsalsgrupp som inkluderar ett stort ljusgrått bord med tre iläggskivor och åtta tillhörande stolar. Allt är i mycket gott skick förutom att en av iläggskivorna är något skev. Matsalsmöbeln är ursprungligen köpt från Fogelmarck på Karlavägen. http://www.fogelmarck.se/sv/index.htm Dessutom säljer vi separat ett mörkgrått förvaringsskåp med två hyllor i SNOW/SNÖ-serien av Jonas Bohlin, Thomas Sandell för Asplund. (Syns i första bilden i vänstra hörnet.) Pris för detta är endast 1200 på grund av att det är något slitet och skulle behöva en omlackering. Observera att skåpet är mkt tungt.
EFS. Ou uppl. 1949. 227 s. Inbunden. Linneband. 19x13,5cm. 350 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i gott skick. Såsom anges på titelbladet är levnadsteckningen huvudsakligen hämtad ur Lina Sandells egenhändiga brev och anteckningar. Mina ord har endast använts, då det ansetts nödvändigt att rätta till felande uppgifter eller förena länkarna i den fortlöpande kedja av händelser ur det yttre livet och av egna andliga erfarenheter, vilka hon själv har skildrat. Utdrag ur förordet av författaren. /// Medföljer ett tidningsurklipp från Nerikes Allehanda som behandlar en tevehyllning till Lina Sandell i samband med 100-årsdagen när hon fick anställning i EFS och då hennes poetiska ådra påbörjades. För att fira jubileet sändes ett program med titeln: "Tryggare kan ingen vara" den kanske mest kända av hennes psalmer. ------------------------------------------------------- (OBS: BOKEN ÄR BESTÄLLD OCH ANNONSEN RADERAS NÄR KÖPET ÄR BEKRÄFTAR).
1989. 241 s. Inbunden. Gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Caitlin var 22 år när hon mötte Dylan Thomas (1914-1953) på en pub i London. Han var en utfattig poet med barnslig charm och ett aldrig sinande ordflöde. Deras liv tillsammans blev bohemiskt och kaotiskt. Det tog mer än trettio år efter Dylans död innan Caitlin kunde berätta om deras liv tillsammans-om kärlek, hat, lögnersvek men också ömhet, närhet och ömsesidigt beroende. Caitlins minnen är smärtsamma och hennes berättelse självutlämnande och gripande.
Säljer två stycken fina vita E - cabinet från Asplund ritade av Thomas Sandell. Inköpta 2010. Mått Höjd 109 cm Bredd 90 cm Djup 30 cm Obs! Solida dörrar ej glas specialbeställda till skåpet. Fint skick! Nypris 8.950 + tillägg för solid dörr Pris 7.000 kr per st eller 13.000 för båda Bilden visar tyvärr bara lite av skåpet men klicka gärna på länken nedan samt se bild 2 för en bättre helhetsbild! Observera att länken kan behöva klippas in i browserfönstret om den blir flera rader i annonsen. http://berggren-hoerle.capitex.se/MainForm.aspx?ActivePage=/AllImages.ascx&objguid=3SHQMI80T34JOV6E&objtype=CMBoLgh