Quantcast
Till salu inom: ”

thomas sandell ljusstakar asplund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer vi vår fina matsalsmöbel, matsalsgrupp som inkluderar ett stort ljusgrått bord med tre iläggskivor och åtta tillhörande stolar. Allt är i mycket gott skick förutom att en av iläggskivorna är något skev. Matsalsmöbeln är ursprungligen köpt från Fogelmarck på Karlavägen. http://www.fogelmarck.se/sv/index.htm Dessutom säljer vi separat ett mörkgrått förvaringsskåp med två hyllor i SNOW/SNÖ-serien av Jonas Bohlin, Thomas Sandell för Asplund. (Syns i första bilden i vänstra hörnet.) Pris för detta är endast 1200 på grund av att det är något slitet och skulle behöva en omlackering. Observera att skåpet är mkt tungt.
EFS. Ou uppl. 1949. 227 s. Inbunden. Linneband. 19x13,5cm. 350 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i gott skick. Såsom anges på titelbladet är levnadsteckningen huvudsakligen hämtad ur Lina Sandells egenhändiga brev och anteckningar. Mina ord har endast använts, då det ansetts nödvändigt att rätta till felande uppgifter eller förena länkarna i den fortlöpande kedja av händelser ur det yttre livet och av egna andliga erfarenheter, vilka hon själv har skildrat. Utdrag ur förordet av författaren. /// Medföljer ett tidningsurklipp från Nerikes Allehanda som behandlar en tevehyllning till Lina Sandell i samband med 100-årsdagen när hon fick anställning i EFS och då hennes poetiska ådra påbörjades. För att fira jubileet sändes ett program med titeln: "Tryggare kan ingen vara" den kanske mest kända av hennes psalmer. ------------------------------------------------------- (OBS: BOKEN ÄR BESTÄLLD OCH ANNONSEN RADERAS NÄR KÖPET ÄR BEKRÄFTAR).
1989. 241 s. Inbunden. Gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Caitlin var 22 år när hon mötte Dylan Thomas (1914-1953) på en pub i London. Han var en utfattig poet med barnslig charm och ett aldrig sinande ordflöde. Deras liv tillsammans blev bohemiskt och kaotiskt. Det tog mer än trettio år efter Dylans död innan Caitlin kunde berätta om deras liv tillsammans-om kärlek, hat, lögnersvek men också ömhet, närhet och ömsesidigt beroende. Caitlins minnen är smärtsamma och hennes berättelse självutlämnande och gripande.
Matta Mini Flag 1 Nordic från Asplund, formgiven av Thomas Sandell. Grafisk matta i 100 % ull med antracitgrå botten och mönster av flaggor i blå, gröna, turkos och beige nyanser. Mått: 80 x 156 cm. OBS Bild lånad från asplundstore.se, mattan jag säljer är alltså långsmal. Inköpt 2014 och knappt använd, har legat hoprullad under en säng. Kemtvättad inför försäljning så i toppskick Ursnygg tillsammans med möbler som Sjuan, Myran, Superellips, Jetson och Lamino. Nypris 2800 kr, mitt pris 2000 kr. Hämtas i Vasastan.