Quantcast
Till salu inom: ”

tikka m65 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En välskjutande tikka med kolvkam och rekylbroms säljes. Rekylbromsen är monterad av vapensmed samt en ny blånering när detta gjordes. Sitter även ett Hakko Mark VIII 3-9*40 på med Tikkas original stålfästen. Kikarsiktet är av japanskt ursprung med en bra optik. Märken och repor finns på vapen och kikarsiktet, är använt men välvårdat. Ammunition medföljer. Ring efter 14:00 Kräver Licens!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tikka M65 i kal. 6.5x55 (klass 1-vapen) säljes. Vapnet är i gott skick med endast mindre blessyrer. Det öppna riktmedlet är bortplockat och ingår inte i köpet. Det sitter inte något kikarsikte på vapnet och något sådant ingår inte heller i köpet. Vapnet kan skickas kors och tvärs, men köparen betalar frakten(vapen och slutstycke skickas var för sig). Licens behövs givetvis för detta vapen.
Ska sälja bort lite vapen för nyköp! En m65 som jag har gjort om efter min hand! Går att slipa ner för bätttre passform. Är lackad med camodip, gummifärg som går att dra bort om man vill! Underbar att skjuta med. Siktet är Meoptas 6-18×50 som är ett riktigt bra långhållssikte. Är gängad 15x1. Ljuddämpare, laser och stödben ingår ej och säljes ej separat. Med eller utan sikte! Med 9000kr Utan 6000kr Siktet säljes INTE innan bössan är såld. Bössan kräver licens .
Märke: Tikka Modell: M65 Kaliber 30.06 Skick: Bra bruksskick Övrigt: Kolvkam Välkommen in till Skavsta Jakthandel Obs: Vapnet kräver licens Om företaget Skavsta Jakthandel är en fullsortiments butik som ligger strax utanför Nyköping. Vi tillhandahåller de flesta märkena inom kläder, vapnen och tillbehör. Vi bedriver även en av Sveriges största hagelanläggningar. Skjutbanan är öppen året runt med förbehåll för för mycket snö. Välkomna in önskar personalen.
Hej! Säljer min Tikka m65 i kaliber 6.5x55. Jag köpte den ny 1985, den är i mycket fint skick. Har skjutit max 200-300 skott sedan inköp. Siktet är ett tasco world class 3-9x50, det ingår i köpet. Kolven är vänsterskränkt. Har även en Z-aim laserdesignator till salu som även den är i fint skick. Pris Tikka: 4500:- Pris Z-aim: 2600:- Vapnet kräver licens. Priserna kan diskuteras. Mvh Gerry